Home Новини сучасних технологій LG створили УФ-стерилізатор для телефонів

LG створили УФ-стерилізатор для телефонів

0

За 2020 рік багато хто усвідомив, що дезінфекція потрібна не лише для чистоти, але і для попередження поширення інфекцій. По тій причині Samsung, на початку року випустив свій УФ-дезінфектор у вигляді білої коробки, який навіть має функцію бездротової зарядки. Функція буде працюватитільки в тому випадку, якщо сам пристрій її підтримує. Застосовувати його можна майже для всіх дрібних особистих речей, зокрема телефонів, окулярів і масок. В компанії LG також пішли тим шляхом.
LG створили УФ-стерилізатор для телефонів, проте, за даними офіційного веб-сайту LG Korea та LG US, в продаж він так і не вийде.

Розробник XDA-Developer Макс Вайнбах у своєму твіті показав дизайн дезінфектора з позначкою «блискавка», що може означати здатність заряджати пристрої.

Засмучуватись з проводу недоступності стерилізаторів Samsung або LG не варто, так як ретельне та регулярне очищення телефону може не в повній мірі, але дезінфікувати пристрій.

Рекомендуємо: LG Випустили Бюджетний Смартфон Harmony.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version