Реклама

Huawei пропонує рішення трансформації митниць та портів

Останні Новини

Кілька днів тому пройшла конференція Huawei Connect 2022, на якій компанія оприлюднила кроки для подальшої прискореної трансформації митниць та портів, а також запропонувала інтелектуальні рішення для побудови інфраструктури світового рівня. На конференції була представлена команда Customs and Port Team, яка й спрямовуватиме свою діяльність на розробку кращих рішень для ефективності та модернізації, інтелектуального розвитку портів та митниць в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Враховуючи те, що порти є основною міжнародної торгівлі, то їх інтелектуальний розвиток та цифровізація є надзвичайно важливими, тому й так важливо покращувати їх інфраструктуру. Компанія Huawei в даному напрямку пропонує кілька рішень, які опираються на мозок, руки, ноги та очі порту. Мозок – тобто планування, руки – дистанційне керування, ноги – транспортне рішення, а очі – безпека.

Якщо детальніше про кожен етап, то для планування Huawei пропонує рішення Cloud OptVerse AI Solver, тобто використовувати інтелектуальне планування, яке в подальшому сприятиме оптимізації кожного етапу виробничої ефективності. Дистанційне керування повинне зняти навантаження на персонал, який працює в портах, адже їх умови праці є справді складними та вимагають великих затрат часу. Керування кранами та іншим транспортом в портах через оптичну мережу значно покращить їх роботу, надасть більше комфорту та безпеки, при цьому надійність та простоту експлуатації транспорту.

Щодо пункту «ноги», тобто транспортного рішення, то тут пропонується забезпечення автономного водіння, використання адаптивного круїз-контролю, що в свою чергу збільшить ефективність транспорту та знизить ризики для безпеки водіїв контейнерів, тощо. Ну і безпека, є одним із ключових рішень, тому тут пропонуються різноманітні  методи для забезпечення безпеки та уникнення виробничих загроз в портах при будь-яких умовах.

Звісно, питання контрою за митницею також розглядалось. Тут пропонується рішення, які зможуть забезпечити відкритість, якість та простоту управління відповідними сервісами. Можливе проведення відео-інспекцій, тобто запровадження взаємодії між підприємствами та митними органами онлайн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 круті функції Telegram, які точно вам сподобаються

Якщо ви користуєтесь месенджером Telegram не так давно, то ймовірно ви не знаєте про всі його можливості. Сьогодні мова...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -