Реклама

Компанія SEGA почала масово звільняти працівників

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія SEGA почала масово звільняти працівників. Нагадуємо, що нещодавно SEGA Sammy оголосила про продаж аркадного бізнесу. А тепер компанія йде на ще одну «жертву»: вона просить 650 співробітників японського офісу добровільно звільнитися.

Через пандемії COVID-19 SEGA очікує в поточному фінансовому році «надзвичайні збитки». SEGA Sammy Holdings була утворена після злиття SEGA і Sammy в 2004 році. За заявою компанії, пандемія «істотно вплинула» на бізнес, тому вона продає свій аркадний бізнес.

«Однак, - додала SEGA Sammy, - щоб відновити прибуток на ранній стадії і домогтися сталого зростання в майбутньому, ми вважаємо, що необхідно сприяти зниженню витрат за рахунок фіксованих витрат і створення ще більш ефективної системи витрат. Ми також вирішили закликати співробітників до добровільного звільнення ».

SEGA Sammy надасть звільненим співробітникам надмірно високу виплату допомоги і підтримку в подальшому працевлаштуванні. Крім того, компанія знизила зарплату керівникам на 10-30%.

Читайте також: Компанія Sega запускає в продаж неочікуваний ґаджет.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Власники бізнесу можуть отримати 1000 доларів від держави

Під час війни допомога від держави важлива як ніколи. З'явилось дуже багато людей, які вимушені були переїхати в інші...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -