Реклама

Названо функції кнопок і портів у Wi-Fi роутері

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Почувши словосполучення «Wi-Fi роутер», пересічні користувачі думають, що керувати і користуватися цією невеликою коробочкою можна через цифрові гаджети, навіть не торкаючись її, але це хибна думка. В такому разі, в даній статті ми розповімо про функції кнопок і портів в Wi-Fi роутері.

Порт Lan - їх може бути кілька штук, з їх допомогою до роутера можна під‘єднати інші пристрої, для точного підключення до мережі інтернет.

Порт Wan - це один із найважливіших портів, що знаходяться в роутері, виробники його завжди виділяють кольором. Він з‘єднує сам роутер із джерелом подачі зв‘язку.

Reset - це слот, який створений для того, щоб оновити роутер до заводських налаштувань. Цю процедуру можна виконати з допомогою дуже тонкого, але продовгуватого предмету, такого як голка, скріпка. Натиснувши, запускається процес скидання налаштувань.

Цікаво: Декілька порад як покращити сигнал Wi-Fi на великій території.

WPS - це кнопка, з допомогою якої можна підключити Wi-Fi без необхідності введення паролю. Кнопка розташована майже на кожній моделі роутера, якщо ж вона відсутня, то її можна знайти в Налаштуваннях пристрою, який підключають до роутера.

Цією кнопкою також можна скинути роутер до заводських налаштувань, якщо її потримати довше, то можна перезапускати підключення до інтернету.

Power - це кнопка, з допомогою якої вмикають і вимикають роутер.

USB-роз‘єм призначений для підключення роутера до модемів, що передають зв‘язок або для виконання робіт з обслуговування пристрою.

Fn - це кнопка з допомогою якої можна змінювати функції налаштування роутера, перемикати режими роботи і т.д.

Біля USB-роз‘єму знаходиться кнопка, яка немає назви, вона виконує функцію безпечного вилучення пристрою з гнізда, її потрібно натиснути і не відпускати поки відбувається від‘єднання.

Цікаво: Як правильно вибрати Wi-Fi роутер (маршрутизатор) для квартири або для дому.

Користувачі дуже рідко використовують ці засоби керування роутером, якщо ж у Вас виникла потреба у їх використанні, то в цьому немає нічого складного. Можна звернутися до інтернету, там можна знайти докладну інструкцію.

Також деякі роутери можуть підтримувати карту пам‘яті та SIM-карту.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Для Lidar iPhone 12 Pro знайдено незвичайне застосування

Для Lidar iPhone 12 Pro знайдено незвичайне застосування. Його можна використовувати не тільки для поліпшення фотозйомки, але й для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -