Реклама

Huawei розпочала продаж свого першого автомобільного дисплея

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei розпочала продаж свого першого автомобільного дисплея – HiCar Smart Screen. Також це перший пристрій з платформою Huawei HiCar.

Huawei розпочала продаж свого першого автомобільного дисплея

Пристрій дозволяє легко користуватися мобільними додатками зі смартфонів Huawei і Honor, керувати за допомогою голосових команд і жестів, а також багато іншого. Першим регіоном, де доступний Huawei HiCar Smart Screen став Китай. Пристрій обійдеться в 263 долари.

Huawei HiCar Smart Screen оснащується 8,9-дюймовим екраном IPS роздільною здатністю 1920 х 720 пікселів, з підтримкою 16,7 млн ​​відтінків і 72% колірного простору NTSC, висувною камерою з можливістю відеодзвінків і запису відео 2160 x 1440 пікселів.

Huawei розпочала продаж свого першого автомобільного дисплея

На даний момент підтримується більше 30 мобільних 30 додатків, включаючи навігаційні, такі як Baidu Maps і Gaode Map, а також музичні, такі як Himalaya FM.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, как узнать кто продает вашу электронную почту спамерам

Стаття доступна українською...Вероятно, вы достаточно часто встречались с тем, что вашу электронную почту засоряют различные компании с разными предложениями....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -