Home Новини сучасних технологій Huawei стикається з проблемою нестачі смартфонів Mate 40

Huawei стикається з проблемою нестачі смартфонів Mate 40

0
Huawei стикається з проблемою нестачі смартфонів Mate 40

Нещодавно компанія Huawei випустила на ринок свої довгоочікувані флагманські смартфони серії 40 , які отримали хороші відгуки, особливо для компанії, яка в даний час старається утримуватися на плаву. Також сьогодні надійшла інформація, що в Huawei стикається з проблемою нестачі смартфонів Mate 40.

Оскільки китайський гігант стикається з декількома проблемами, пов’язаними з ланцюгом поставок та виробництвом, він намагається задовольнити попит на смартфони Huawei Mate 40. Хоча в даний час пристроїв немає в наявності, компанія заявляє, що незабаром вони будуть поповнені.

Однак попит на Mate 40 Pro досить високий, і компанія може не змогти утримувати стабільний потік одиниць на ринку. Це головним чином через чіпсет, оскільки телефон живиться від HiSilicon Kirin 9000 SoC .

Через санкції, введені США, Huawei не може виробляти нові чіпсети Kirin 9000. Це означає, що компанія має обмежені одиниці доступних чіпсетів, і як тільки Huawei закінчиться з них, вона не зможе виготовляти чи закуповувати більше наборів мікросхем, зупиняючи виробництво моделей Mate 40 Pro і Pro Plus.

Huawei HiSilicon Kirin 9000 - це восьмиядерний процесор, який постачається з 24-ядерним графічним процесором Mali-G78, поряд з двома великими і одним крихітним NPU. Тут також знаходиться найдосконаліша на сьогодні технологія провайдера Huawei.

Здається, що поки компанія не отримає дозвіл на виробництво чіпсетів або їх закупівлю у таких компаній, як Qualcomm , Samsung або MediaTek, на ринку не буде моделей Mate40 Pro або Pro Plus, як тільки наявні запаси будуть продані.

Однак США видають ліцензії компаніям на продовження бізнесу з Hauwei, доки компоненти не використовуються для бізнесу 5G. Qualcomm, Samsung і MediaTek також подали заявку на отримання ліцензії, і в разі надання ми могли побачити нові флагманські смартфони від китайського гіганта.

Читайте також: Представлений перший автомобільний екран Huawei з HarmonyOS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version