Реклама

Huawei випускає дитячий смарт-годинник Children Watch 4X

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Huawei випускає дитячий смарт-годинник Children Watch 4X, який буде водостійким. Тепер детальніше. Інформація стосовно нового смарт-годинника для дітей з’явилася на weibo, де нею поділився один користувач.

Huawei випускає дитячий смарт-годинник Children Watch 4X

Згідно інформації, смарт-годинник Huawei 4X отримає 2 камери. Одна камера розміщена на лицьовій стороні ґаджета, а інша, під кутом 90 градусів. Друга камера буде використовуватися для зйомки оточення дитини в разі надзвичайної ситуації. Також годинник отримав дві червоні кнопки. А ще, в лівій стороні годинника розміщений слот для SIM-картки.

Сам годинник буде показувати стандартні час, дату, рівень заряду та кількість пройдених кроків. Також на ремінці розміщений надпис, який показує водостійкість Huawei 4X — 5 атм. Продаватися він буде в білому кольорі, але можливо, що будуть ще деякі варіанти.
На даний момент відомо, всі характеристики Huawei Children Watch 4X ще не розкриті, але до релізу залишилося 4 дні і тому ми дізнаємося більше інформації. Очікується, що 30 липня він з’явиться в продажі.

Рекомендуємо: Huawei Патентує Нові Технології В Автомобільній Сфері.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні

В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні. Аналітик Ніл Сайбарт (Neil Cybart), спеціалізується на Apple, оголосив про чергове...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -