Реклама

Xiaomi випустить електронну книгу MiReader

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Xiaomi випустить електронну книгу MiReader і цим самим поповнить асортимент своєї продукції. Як повідомляється, спочатку MiReader буде ексклюзивним для Китаю, але через деякий час варто очікувати на глобальний реліз.

Електронна книга була помічена в базі даних Bluetooth SIG 23 липня, де було виявлено, що новий пристрій отримає можливість підключення через Bluetooth 5.0.

Xiaomi випустить електронну книгу MiReader

Згідно даних, пристрій отримає 6-дюймовий екран e-Ink з коефіцієнтом індексу 221. Також присутня можливість регулювання світлодіодного індикатора (24 рівня регулювання). Працює MiReader від процесора Allwinner в парі з 1 Гб оперативної пам’яті та 16 Гб пам’яті. Електронна книга підтримує досить багато різних форматів файлів, тому проблем з читанням книг не повинно бути. Можна відмітити найголовніші формати: epub, PDF, DOC, XLS та TXT. Також присутня можливість завантаження власного вмісту на книгу.
На даний момент невідомо, коли точно запуститься книга, але варто очікувати, що більше інформації буде в найближчі тижні.

Рекомендуємо: Xiaomi Розширює Свою Екосистему В Європі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Менеджеры паролей – лучшая защита персональной информации в интернете

Стаття доступна українською...Все мы не любим пароли, а именно их запоминание - факт жизни. И хотя появлялись альтернативы (отпечатки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -