Як додати VPN до iPhone

0

Використання віртуальної приватної мережі або VPN на вашому iPhone є корисним способом захисту вашої конфіденційності в Інтернеті та може допомогти вам отримати доступ до заблокованих веб-сайтів на певних мало відкритих територіях.

Ось чому ми рекомендуємо будь-якому веб-користувачу або власнику смартфону встановити його на свій телефон. Ось як додати VPN до iPhone за шість простих кроків.

Цікаво: Як відновити iPhone з резервної копії iCloud.

ПРИМІТКА. Ми використовували Surfshark для цього посібника, оскільки це наш поточний вибір найкращого VPN. Однак доступні й інші подібні надійні (не кажучи вже про дешевші) послуги VPN, і метод їх використання майже такий же.

Коротка версія

  • Відкрийте App Store
  • Завантажте Surfshark VPN
  • Створити обліковий запис
  • Виберіть свій план
  • Підключіть і дозвольте
  • Виберіть свій регіон

Крок 1. Відкрийте App Store

Точне розташування App Store буде залежати від того, як ви налаштували свій головний екран, але піктограма виглядає так, як обведена на знімку екрана вище.

Крок 2. Завантажте Surfshark VPN

Завантажте програму Surfshark з App Store, а потім відкрийте програму. Натисніть OK, щоб увімкнути пошук пристроїв у вашій локальній мережі та підключення до них.

Крок 3. Створити обліковий запис

Натисніть кнопку Створити обліковий запис, введіть свою адресу електронної пошти та створіть пароль із 8 символів.

Крок 4. Виберіть свій план

Виберіть потрібний план оплати. 12-місячний план має безкоштовну пробну версію та працює як найкраща ціна, але можна платити щомісяця. Натисніть «Підписатися» та перевірте свою картку.

Цікаво: Як перенести фотографії з iPhone на Mac.

Крок 5. Підключіть і дозвольте

Торкніться «Швидке підключення», а потім натисніть «Продовжити». Тепер натисніть Дозволити, щоб дозволити Surfshark додати конфігурацію VPN до вашого iPhone. Коли вас попросять, введіть пароль свого iPhone.

Крок 6. Виберіть свій регіон

Тепер ви підключені через VPN, тобто ваша активність в Інтернеті зашифрована, а ваше місцезнаходження приховано. Якщо ви хочете зробити так, ніби ви перебуваєте в певній країні для цілей потокового доступу, поверніться в Surfshark, перейдіть на вкладку «Місцеположення» внизу та виберіть потрібне розташування.

Також відповідаємо на найпоширеніші запитання.

Як мені повернутися до "звичайного" з'єднання?

Просто перейдіть до програми Surfshark і натисніть кнопку «Відключити».

Чи варто довіряти безкоштовним VPN-сервісам?

Безкоштовні VPN-сервіси дуже різноманітні за якістю та безпекою, і часто передають ваші дані маркетологам. Якщо ви користуєтеся безкоштовною послугою, дотримуйтесь відомих компаній VPN.

Цікаво: Як перенести фото з Android на iPhone? 5 способів передачі зображень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version