Home Новини сучасних технологій Як на смартфонах Xiaomi відключити аналітику в месенджері Viber

Як на смартфонах Xiaomi відключити аналітику в месенджері Viber

0

Дана стаття буде корисною для користувачів смартфонами компанії Xiaomi, так як зараз ми розповімо, як на смартфонах Xiaomi відключити аналітику в месенджері Viber.

Загалом процедура справді проста, але давайте все ж розглянемо необхідні кроки. Для початку відкриваєте Viber та вибираєте пункт "Додатково або Ще", далі "Параметри" та розділ "Конфіденційність". Тепер обираєте "Особисті дані" та вимикаєте одразу декілька пунктів: збирати аналітику, персоналізація контенту та реклама на основі посилань.

Збирання аналітики, окрім того, що всі ваші дані аналізуються, несе за собою ще й додаткові витрати трафіку та й заряду акумулятора також. Щодо персоналізації контенту, то в даному випадку цей пункт можна і залишити увімкненим, якщо ви хочете, щоб реклама у Viber була на основі ваших інтересів. Реклама на основі посилань також спрямована на аналізування ваших інтересів.

І якщо ви уже в налаштуваннях месенджера, то одразу рекомендуємо вимкнути ще автоматичне збереження медіа файлів. Тут в налаштуваннях потрібно знайти "Дані і мультимедіа" та вимкнути "Зберігати в галерею". Так як автоматичне збереження усіх файлів, які ви переглядаєте, лише засмічуватиме ваш смартфон, зокрема пам'ять.

Також нещодавно стало відомо, як поміняти номер в месенджері Viber і не втратити переписки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version