Home Новини сучасних технологій Названо швидкість інтернету, якою комфортно користуватися і яка задовільняє потреби користувачів

Названо швидкість інтернету, якою комфортно користуватися і яка задовільняє потреби користувачів

0

Інтернет сьогодні просто незамінний практично для всіх, особливо для користувачів смартфонами та ПК. Ми не раз розглядали можливі проблеми із інтернетом та називали способи їх вирішення. Але ми ні разу не говорили про саму швидкість інтернету, тобто яка вона повинна бути для задоволення ваших потреб та комфортного користування.

Розпочнемо ми з того, що в кожного з нас є свої потреби, відповідно оптимальна швидкість для кожного з нас буде різною. Я думаю усі знають, що швидкість є вхідна та вихідна, зокрема ми будемо говорити про оптимальну вхідну швидкість.

Підключаючи швидкість інтернету близько 10 Мбіт, ви з комфортом зможете здійснювати відео дзвінки, прослуховувати музику, дивитись відео онлайн, переглядати веб-сторінки та завантажувати невеликі файли.

Швидкість 15-20 Мбіт надасть вам комфортно користуватися соціальними мережами, серфити в інтернеті, користуватись поштою, грати в онлайн-ігри, переглядати FullHD відео та завантажувати досить великі файли.

Починаючи від 30 Мбіт та вище, ви з комфортом зможете робити все, що ми зазначали вище, а ще переглядати 4К відео онлайн, завантажувати досить важкі файли та грати в більш складні онлайн-ігри.

Також нещодавно було названо помилки, через які смартфон швидше відправляється на смітник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version