Home Новини сучасних технологій Названо помилки, через які смартфон швидше відправляється на смітник

Названо помилки, через які смартфон швидше відправляється на смітник

0

Оскільки за останнє десятиліття смартфони стали для нас звичним ґаджетом, то й ставлення до нього стало відповідним. Зараз мало хто бережно відносить до смартфонів (хіба що перші декілька днів після покупки), чим самостійно скорочують його термін експлуатації. Зараз буде названо помилки, через які смартфон швидше відправляється на смітник. Ці помилки до болю знайомі всім, але всі нехтують ними і потім в черговий раз купляють новий смартфон.

Спати з смартфоном підключеним до навушників (дротових)

Ви, як і більшість любителів засинати під музику, часто засинаєте з навушниками у вухах і можете спати так майже всю ніч. В будь-якому випадку, ви хоча б один раз так робили, але це не правильно і не рекомендується.

Говорити про те, що так ви можете пошкодити свої вуха і навушники ми не будемо, оскільки це і так зрозуміло, а от стосовно смартфона скажемо декілька слів. Спати з смартфоном і навушниками не рекомендується як мінімум через те, що при черговій зміні положення (в сні), ви просто можете викинути свій смартфон з ліжка, або ж своєю вагою розбити дисплей. Навіть бувають випадки, що смартфон просто деформується під вагою свого власника. Повірте, з таким використанням смартфона вночі, ви пришвидшуєте його відправлення на смітник.

Протирання дисплея (та й смартфона) недозволеними розчинами

Так це ще одна помилка, яка пришвидшить поломку вашого смартфона. Протираючи різноманітними засоби для очищення скла, керамічних плит і тому подібне, ви гарантовано пошкодите дисплей свого смартфона. Також не рекомендується протирати дисплей спиртом, оскільки так псується його олеофобне покриття, яке з часом відобразиться на поганому досвіді користування смартфоном.

Брати смартфон у вбиральню або ванну кімнату

Напевно більшість із вас часто беруть з собою смартфон у вбиральню і паралельно дивляться відео на YouTube, грають в ігри або ж просто переписуються в соціальних мережах або месенджерах. Робити так не рекомендується, оскільки так підвищується ризик того, що на ваш смартфон потрапить вода, або ж він просто буде потоплений в не найкращих місцях. Як ми повідомляли раніше, не всі смартфони володіють захистом від вологи, відповідно потрапляння вологи у "нутрощі" смартфона нічим добрим не закінчиться і в найгіршому випадку вам прийдеться купляти новий смартфон, або ж заплатити шалену суму за його відновлення.

Також нещодавно стало відомо, чому українці ставлять свої смартфони в холодильник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version