Home Новини сучасних технологій Названо 3 бюджетні китайські смартфони, за які непотрібно переплачувати

Названо 3 бюджетні китайські смартфони, за які непотрібно переплачувати

0

Сьогоднішній матеріал буде орієнтований на тих покупців смартфонів, які надають перевагу саме бюджетним пристроям. Відповідно до цього, буде названо 3 бюджетні китайські смартфони, за які непотрібно переплачувати і які будуть актуальними ще тривалий час.

Tecno Spark 5 Air

Першим яскравим представником бюджетного сегменту назвемо смартфон від компанії Tecno - Spark 5 Air. Цей смартфон користується шаленою популярністю серед українців саме через свою ціну - 2900 грн. Крім цього, він отримав 7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Працює смартфон від процесора Helio A22 в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті. Автономність смартфона на гідному рівні, оскільки живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг. Фотоможливості відповідні до його ціни -  основна камера 13 Мп + 2 Мп та фронтальна 8 Мп.

В цілому, це приємний бюджетний смартфон, який можна придбати дійсно вигідно.

Huawei Y6p

Наступний представник дешевого бюджетного китайського смартфона - Huawei Y6p. Цей смартфон дійсно привабливий варіант для тих, кому потрібен дешевий смартфон з непоганими характеристиками. Huawei Y6p отримав дисплей середніх розмірів (6,3-дюйма) з роздільною здатністю 1600 х 720. Працює смартфон від процесора Helio P22 в парі з 3 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті. З автономністю в цього смартфона також нема проблем, оскільки він отримав великий акумулятор 5000 мАг. Фотоможливості на нормальному рівні, як для бюджетного смартфона, і представлені наявністю потрійної системи камер з основною 13 Мп та додатковими 2Мп + 2 Мп, фронтальною 8 Мп. Цей смартфон кращий за попередній як мінімум тим, що отримав модуль NFC, що в Україні неймовірно ціниться. Придбати Huawei Y6p можна за 3500 грн.

Xiaomi Poco M3

Компанію Xiaomi ми не могли пропустити, оскільки вони домінують в бюджетному сегменті, представляючи найкращі смартфони. Зараз же мова піде про смартфон від суббренду Xiaomi - Poco M3. Цей смартфон отримав великий 6,53-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2340 х 1080 та частотою оновлення 60 Гц. Крім цього, він працює від процесора Snapdragon 662 в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам'яті. Poco M3 живиться від об'ємного акумулятора 6000 мАг. Фото, отримані на цьому смартфоні, виглядають також непогано, оскільки смартфон отримав потрійну систему камер з основною 48 Мп, додатковими 2 Мп + 2 Мп та фронтальною 8 Мп. Мінусом можна назвати відсутність модуля NFC. Придбати цей смартфон можна за 4500 грн.

Також нещодавно було названо 3 вигідні смартфони 2021 року з рівнем захисту від вологи та пилу IP68.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version