Home Новини сучасних технологій Смартфони яких виробників краще не купувати в 2021 році

Смартфони яких виробників краще не купувати в 2021 році

0

Якщо звернути увагу, то зараз в інтернет-магазинах можна зустріти велику кількість смартфонів від різноманітних брендів, які пропонують майже однакові можливості, але відрізняються за ціною та якістю. Якщо ви запланували покупку нового смартфона, то зараз розповімо, смартфони яких виробників краще не купувати в 2021 році. Виробники, які будуть перераховані нижче, часом випускають гідні смартфони, але якщо глянути на загальну картину, то 90% їхніх смартфонів будуть гірше середніх.

Meizu

Можливо це цілком неочікувано, але з вибором смартфонів під цим брендом треба бути максимально обережним, оскільки їхня головна особливість є їхнім великим недоліком. Мова зараз йде про їхню бюджетність.

Через те, що вони випускають бюджетні смартфони, вони рідко отримують останні версії ОС Android, оскільки попередньо вона інтегрується з фірмовою оболонкою FlymeOS, яка орієнтована саме для китайського ринку. Ось тут і з’являються проблеми у вигляді точності перекладу і українська мова виглядає досить роботизованою.

Крім цього, користувачі смартфонів Meizu часто скаржаться на те, що в них відсутня можливість завантажувати та встановлювати сторонні додатки, оскільки Meizu блокують завантажувач. Також їхні смартфони не отримують модуль для безконтактної оплати NFC. А ще складна ситуація із заміною поломаних деталей - їх зазвичай ніде нема.

HTC

Напевно ви в першу чергу подумали про компанію HTC, яка колись випускала непогані смартфони, але потім пішло щось не так і в результаті, нам презентують неймовірно слабкі смартфони із застарілим дизайном та ще й набагато дорожче, ніж пропонують конкуренти з такими ж характеристиками.

Найчастіше скарги стосуються поганих камер, на які зараз знімати більш-менш якісні фото взагалі не вийде.

Враховуючи частоту релізів компанії HTC і якість останніх смартфонів, варто очікувати, що в найближчий час їхнє мобільне відділення взагалі закриється, відповідно виробництво і підтримка пристроїв завершиться.

Lenovo

На жаль, компанія Lenovo з їхніми смартфонами останнім часом майже не радують, особливо коли це стосується бюджетного та середньобюджетного сегменту. Їхні смартфони хоч і продаються в Україні досить тривалий час, але на пам’ять приходить тільки декілька моделей, які були більш - менш вдалими.

Найчастіше власники смартфонів Lenovo скаржаться на те, що смартфони виконані з дешевих матеріалів, мають погану якість звучання і навіть можна почути скарги на прошивку, яка часто вилітає і насичена багами.

Зараз на думку приходить тільки один їхній смартфон, який вартий уваги - Lenovo Legion.

Motorola

Motorola - легендарний виробник телефонів, якими хотіли користуватися майже всі. На жаль, ера телефонів змінилася на смартфони і тут Motorola програла гонку (разом з багатьма іншими брендами минулих десятиліть).

Зараз зустріти дійсно якісні смартфони від цієї компанії досить складно. Єдине, на чому вони стараються "виїхати", так це на своєму бренді, пропонуючи культові телефони в сучасному дизайні та з новітніми технологіями. Недоліком таких реанімацій є те, що компанія продає їх неймовірно дорого, а їхня якість до такої ціни не дотягує.

Найчастіше користувачі смартфонів Motorola скаржаться на погану автономність, погані камери, поганий звук і навіть на погані дисплеї.

Nokia

Ще один легендарний виробник смартфонів, який пішов не тим шляхом і програв гонку смартфонів. Хоча компанія (HMD Global) старається реабілітувати бренд Nokia, але поки що в них це виходить погано. Вони пропонують смартфони за занадто завищеною ціною і не найкращою якістю, в порівнянні з конкурентами.

Флагмани вони також не збираються випускати хоча й годують обіцянками. Зараз користувачі смартфонів Nokia скаржаться на слабкі характеристики смартфонів, завищену ціну і відсутність родзинок в смартфонах. 

В кожного з перерахованих вище виробників можна знайти 1-2 непоганих смартфона, але їх ще необхідно добре пошукати. Краще вибирати смартфон того виробника, який пропонує великий асортимент смартфонів і відповідне обслуговування.

Також нещодавно було названо найвигідніший смартфон Xiaomi по співвідношенню ціна / характеристики.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version