Реклама

Як перенести фотографії з iPhone на Mac

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Хоча iCloud від Apple є найпростішим способом перенесення фотографій з iPhone на Mac, все ще можливо, а іноді навіть бажано передавати їх безпосередньо.

Це може статися, якщо обсяг вашого сховища iCloud обмежений, або якщо ви опинилися в зоні без з’єднання Wi-Fi і вам потрібно швидко перенести фотографії. Крім того, за допомогою процесу фізичної передачі можна швидше передати багато фотографій одночасно.

Незалежно від причин, ось як перенести фотографії з iPhone на Mac безпосередньо.

Цікаво: Названо 7 причини, чому українці вибирають дорожчі Mac замість дешевих ПК.

Коротка версія

  • Підключіть свій iPhone до Mac
  • Відкрийте програму «Фотографії».
  • Довіряйте своєму Mac
  • Імпортувати фотографії
  • Від’єднайте свій iPhone

Крок 1. Підключіть свій iPhone до Mac

Підключіть iPhone до Mac за допомогою кабелю Lightning-USB. Того, що постачається разом із вашим iPhone, має бути достатньо, але будь-який USB-кабель із власним роз’ємом Lightning від Apple на одному кінці буде працювати.

Крок 2. Відкрийте програму «Фотографії».

Відкрийте програму «Фотографії» на своєму Mac. Ви повинні побачити свій iPhone у списку в меню ліворуч у розділі «Пристрої». Натисніть на нього.

Крок 3. Довіряйте своєму Mac

Тепер «Фотографії» вимагатимуть розблокування вашого iPhone, а ваш iPhone (у разі розблокування) запитує вас, чи довіряєте ви своєму комп’ютеру. Погодьтеся довіряти йому та введіть свій пароль для автентифікації.

Цікаво: Apple розробляє новий процесор для Mac.

Крок 4. Імпортувати фотографії

Тепер фотографії відображатимуть усі програми, які можна імпортувати. Виберіть фотографії, які ви хочете імпортувати, а потім натисніть кнопку Імпортувати вибране або натисніть кнопку Імпортувати нову фотографію у верхньому правому куті, щоб імпортувати лише свіжі зображення, яких ще немає у фотографіях.

Крок 5. Від’єднайте свій iPhone

Після імпортування фотографій від’єднайте iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Громадський Wi-Fi може завдати шкоди. В чому небезпека?

Зараз важко натрапити на громадське місце, в якому б не було Wi-Fi. Кожне кафе, ресторан, бібліотека, торговий центр тощо,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -