Home Новини сучасних технологій Як поділитися своїм місцезнаходженням на Apple iPhone

Як поділитися своїм місцезнаходженням на Apple iPhone

0

Ви коли-небудь були в ситуації, коли вам потрібно повідомити комусь точно, де ви знаходитесь, але просте звернення або словесне повідомлення не допоможе вам?

Apple зробила простий інструмент доступним для всіх користувачів iPhone, який дозволяє ділитися своїм місцезнаходженням з іншими людьми. Ви також можете встановити, як довго це триватиме.

Ось як поділитися своїм місцезнаходженням на iPhone за допомогою програми Find My.

Коротка версія

  • Знайти мою програму
  • Поділіться моїм місцезнаходженням
  • Додайте одержувачів
  • Виберіть довжину спільного доступу

Крок 1. Знайти програму Find My

Відкрийте програму Find My та виберіть вкладку Люди. Якщо ви не можете побачити програму «Знайти мою», потягніть вниз на головному екрані, а потім скористайтеся функцією пошуку, щоб знайти її. Find My вже встановлено на всіх iPhone, тому вам не потрібно його завантажувати.

Крок 2. Поділіться моїм місцезнаходженням

Торкніться символу +, а потім натисніть Поділитися моїм місцезнаходженням.

Крок 3. Додайте одержувачів

На наступному екрані «Поділитися моїм місцезнаходженням» введіть одержувачів, яким потрібно поділитися своїм місцезнаходженням, а потім натисніть «Надіслати».

Крок 4. Виберіть довжину спільного доступу

Виберіть, чи поділитися на одну годину, до кінця дня чи безстроково. Торкніться ОК.

Поширені запитання

Як інша людина знаходить ваше місцезнаходження?

Після того, як ви виконаєте ці кроки, інша особа зможе знайти ваше місцезнаходження, відкривши Find My (або програму на iOS, або через веб-сайт iCloud.com в іншому місці) і перейшовши на вкладку Люди.

Як перестати ділитися своїм місцезнаходженням?

Відкрийте програму «Знайти мене», перейдіть на вкладку «Люди», вкладку на контакті та натисніть «Припинити ділитися місцезнаходженням».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version