Home Новини сучасних технологій Як пересилати текстові повідомлення на Apple iPhone

Як пересилати текстові повідомлення на Apple iPhone

0

Хочете надіслати одне й те саме текстове повідомлення кільком людям, не відкриваючи груповий чат? Можливо, ви просто хочете передати частину інформації дослівно?

Звичайно, завжди є можливість копіювати та вставляти, і ви навіть можете зробити знімок екрана повідомлення та надіслати його. Але є набагато простіший і більш прямий спосіб передати таку інформацію.

Цікаво: Як закрити програми на iPhone.

Ось як переслати текстові повідомлення на iPhone.

Коротка версія

  • Відкрийте Повідомлення
  • Виберіть повідомлення
  • Ще й вперед
  • Додайте одержувачів і відправте

Крок 1. Відкрийте Повідомлення

Відкрийте програму «Повідомлення» та виберіть ланцюжок повідомлень, що містить текстове повідомлення, яке ви бажаєте переслати.

Крок 2. Виберіть повідомлення

Натисніть і утримуйте точне повідомлення, яке хочете переслати. Усі інші повідомлення про загрозу тепер мають бути розмитими, і з’явиться кілька спливаючих меню.

Крок 3. Ще й Вперед

Торкніться «Більше», а потім натисніть стрілку вперед у нижньому правому куті.

Крок 4. Додайте одержувачів і відправте

Введіть цільових одержувачів або натисніть значок +, щоб вибрати зі списку контактів. Тепер натисніть Надіслати, щоб переслати повідомлення.

Цікаво: Як перенести фотографії з iPhone на Mac.

Поширені запитання

Що робити, якщо я хочу переслати електронною поштою, а не текстом?

На кроці 4 натисніть стрілку праворуч біля контактів і виберіть їх адресу електронної пошти, щоб переслати на електронну пошту.

Що робити, якщо я хочу розмістити повідомлення в іншому місці?

Якщо ви хочете опублікувати повідомлення в іншій службі або в документі для примітки, виконайте крок 3, але натисніть Копіювати, а не стрілку вперед. Тепер натисніть і утримуйте порожнє місце в будь-якому текстовому полі та виберіть Вставити.

Цікаво: Як відновити iPhone з резервної копії iCloud.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version