Реклама

Як працюють нові адаптери на два порти USB Typ-C від Apple?

Останні Новини

Вчора, 17 червня 2022 року, почався продаж адаптерів із двойним портом USB Typ-C від компанії Apple. Їх потужність складає 35 Вт. Компанія вирішила розповісти як працюють дані адаптери та як розприділяється напруга коли увімкнені два пристрої.

Взагалі, адаптер розрахований так, що коли користувач підключає два пристрої одночасно, то і напруга розприділяється абсолютно однаково, рівномірно. Але у всіх правил є винятки. Тут є випадки, коли напруга буде ділитись по іншому. Розберемо кожен випадок. Якщо ви вирішили зарядити ноутбук Mac та iPhone чи iPad, то потужність буде і там і там по 17,5 Вт - все порівну. Якщо заряджаєте і iPhone i iPad, то напруга також порівну розприділяється по 17,5 Вт. А от у випадку, коли один пристрій потребує менше електроенергії, а інший більше, тоді напруга буде ділитись в залежності від потреби. Наприклад, якщо ви поставите на зарядку iPhone/iPad/MacBook та паралельно AirPods/Apple Watch, то тут більше напруги отримають перші. Тобто телефон, ноутбук чи планшет буде мати 27,5 Вт, а от менші пристрої типу годинника, навушників, чохла - 7,5 Вт.

Цікаво: Чи буде iPhone тепер із роз’ємом USB Typ-C?

Адаптери із подвійним USB Typ-C доступні по всьому світу, але лише в стандартному вигляді. У них можна зняти вилку для того, щоб замінити на ту, яка підходить під міжнародні розетки та подовжувачі. Є ще інша версія адаптерів - компактна, але її не можна купити будь-де, лише в деяких країнах. Ціна в США зараз 59 доларів на обидва варіанта адаптерів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відеокарту GeForce RTX 3060 Ti з трьома вентиляторами показали на рендерах

Відеокарту GeForce RTX 3060 Ti з трьома вентиляторами показали на рендерах. Заводський розгін і система охолодження, займають 2,2 слота. Джерело...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -