Реклама

Як швидко передавати файли на смартфонах Xiaomi без програм та кабелів?

Останні Новини

Як ми всі звикли перекидати файли? Через USB-кабель. На жаль, його не завжди можна знайти під рукою і тоді виникає питання, а що робити? Якщо у вас телефон від Apple, то там все просто. Він зроблений таким чином, що люди без складнощів та додаткової допомоги в вигляді кабеля можуть легко перекидати будь-що між пристроями. Сьогодні в нас мова піде про смартфони Xiaomi і в них теж є така можливість, але вона дещо не досконала. Наприклад, якщо ви захочете перекинути файли через MI Share, то вона підтримує не всі пристрої, а значить в деяких випадках ви не зможете нею скористатись. Є ще й другий варіант – Обмін з оточенням. Але ця функція забирає багато вільного оперативного місця, вимагає багато дозволів та й взагалі не найкращий випадок. То про що ж піде мова тоді? Зараз розповімо.

Уявіть, що вам треба перекинути файли, а USB ніде немає. Якщо ви стикались із такими ситуаціями, то наступна інструкція для вас. Наголошуємо, для виконання порад треба буле лише смартфон та Провідник (він є на кожному пристрої).

Приступаємо. Відкриваєте Провідник і заходите в його Параметри. Далі треба включити показ прихованих даних. Наступним кроком буде відкриття меню збоку. Далі заходите в розділ FTP, там знаходите Налаштування та треба змінити принцип кодування на GBK. Якщо увімкнена функція "Не вимикати екран", то її треба вимкнути. Далі трохи повертаєтесь назад і натискаєте на кнопку "Запустити". Перед вами буде вибір або "Переносимий", або "Захищений паролем". Тут вибір залежить від потреби. Якщо ви хочете перекидати файли таким чином не часто і не використовуючи чужі комп'ютери, то обирайте перший варінт.

Цікаво: YouTube Premium стане безкоштовним для власників Xiaomi

Після всіх виконаних дій ви побачите на екрані адресу, її краще зберегти десь. Бо при наступних використаннях вона буде змінюватись лише вкінці. А тепер потрібно відкрити той самий Провідник на комп'ютері (він теж у всіх є), ввести в адресний рядок скопійовану адресу і натиснути ентер. Все, всі файли із смартфона ви побачите на екрані.

Ось такі прості дії можуть допомогти легко і просто перекидати файли від смартфона до комп'ютера і навпаки. Чудово ще й те, що робиться це все дуже швидко. Навіть великі файли загружаються за лічені хвилини. Потрібно обов'язково дотримуватись лише одного правила - і ПК, і смартфон повинні бути підключені до однієї мережі Wi-Fi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 вигідних смартфона в 2021 році з частотою оновлення дисплея 120 Гц

Раніше, при виборі смартфона, всі дивилися на його автономність, дизайн та ціну, але зараз багато чого змінилося, і тепер...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -