Реклама

Huawei випустить ноутбук на SoC Kirin

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цікаві новини призводить китайське джерело з посиланням на місцевого інсайдера: за його словами, Huawei випустить ноутбук на SoC Kirin в березні 2021 року під позначенням Qingyun L410. Особливістю його стане зовсім вже неформат зв’язка апаратного і програмного забезпечення: SoC Kirin 990 і ОС Deepin 20 (Linux).

І якщо в наявності ОС Deepin немає нічого нового – вона використовувалася і в інших ноутбуках компанії, але з процесорами x86, то ось застосування SoC Kirin 990 в основі апаратної платформи – це дійсно щось новеньке.

Qingyun L410, як повідомляється, буде побудований на компонентах комерційної моделі MateBook B5-420. Вона, нагадаємо, оснащується 14-дюймовим екраном дозволом 2К з співвідношенням сторін 3: 2, процесорами Intel Core i5 і i7, а також dGPU Nvidia MX350 (за доплату). Якщо так, то від усього цього набору в Qingyun L410 залишиться корпус і, судячи з усього, 14-дюймовий екран.

Очевидно, такий ноутбук буде набагато дешевше традиційних Wintel-моделей, і це може забезпечити йому непоганий попит. Ось тільки чи вистачить у Huawei SoC Kirin 990, адже через весняні санкцій США виробництво цих однокристальних систем повністю припинено.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor Play 4 Pro новий смартфон

Сьогодні, в мережі з’явилася інформація стосовно ще одного смартфона з серії Honor 4.Honor Play 4 Pro новий смартфон з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -