Home Новини сучасних технологій Як створити обліковий запис Mi на смартфонах Xiaomi та активувати корисні функції

Як створити обліковий запис Mi на смартфонах Xiaomi та активувати корисні функції

0

Смартфони Xiaomi користуються великим успіхом серед користувачів, і з цими пристроями ви маєте доступ до облікового запису Mi з різними функціями та ексклюзивними інструментами для тих, хто намагається отримати максимум від свого смартфону. Знання того, як створити обліковий запис Mi, є першим кроком до використання ексклюзивних функцій.

Цікаво: Пропонуємо список смартфонів, які точно отримають нову версію MIUI 14.

Як створити обліковий запис Mi

Коли ви вперше отримуєте доступ до свого смартфону Xiaomi, ви можете створити обліковий запис Mi, але виявилося, що створення облікового запису є абсолютно необов’язковим і не обов’язковим для початкового налаштування пристрою. І, якщо ви не створили обліковий запис Mi, не хвилюйтеся. Після налаштування пристрою ви зможете створити обліковий запис Mi.

Коли ви зрозумієте, що вам потрібно створити обліковий запис Mi після того, як деякий час користуєтеся телефоном, ви можете трохи розгубитися з точки зору того, що робити спочатку.

Цікаво: Глобальна версія MIUI 13. Список моделей, на яких вона буде доступна.

Отже, давайте подивимося, як ви можете створити обліковий запис Mi:

  1. Перший крок, який потрібно зробити, щоб мати можливість створити обліковий запис Mi, це отримати доступ до налаштувань облікового запису на вашому пристрої, а потім торкнутися «налаштувань» на вашому телефоні.
  2. Тепер натисніть опцію «Mi Account», щоб розпочати процес створення облікового запису на пристрої. Щоб створити його, вам має бути більше 13 років. Якщо ви неповнолітній, попросіть когось із дорослих родичів продовжити процес створення облікового запису звідси.
  3. Після процесу створення облікового запису Mi на вашому пристрої Xiaomi ви знайдете два варіанти створення:

3.1 Перший варіант - вибрати електронну пошту для створення облікового запису з нуля, код підтвердження якого буде надіслано на вашу поштову скриньку. Що стосується першого варіанту, у нас є можливість вибрати обліковий запис соціальної мережі Facebook або Google , один із цих варіантів полегшить процес створення облікового запису Mi.

3.2 Другий варіант - створити обліковий запис за допомогою свого номера телефону, де ви отримаєте код підтвердження облікового запису для створення облікового запису на Mi.

4. Вибравши один із варіантів і натиснувши «Далі», ви повинні ввести код підтвердження, який ви отримали відповідно до вибраного варіанту, у папці «Вхідні» для параметра електронної пошти, у мобільних повідомленнях, якщо ви вибрали варіант телефону. Після копіювання коду та введення його в потрібне поле натисніть кнопку «Далі», щоб продовжити процес створення облікового запису Mi.

5. Щоб завершити створення облікового запису, система попросить ввести новий пароль довжиною від 8 до 16 символів, де можна використовувати від цифр до літер, великих і малих літер. Коли ви закінчите вводити новий пароль, вам потрібно буде підтвердити його та натиснути кнопку «ОК», завершуючи створення свого облікового запису Mi.

Цікаво: 5 функцій MIUI, про які не всі знають.

Коли ви завершите, ви отримаєте доступ до всіх послуг, які Xiaomi пропонує своїм клієнтам. Сервіси, які надає Xiaomi:

  • Xiaomi Cloud – хмарне сховище до 5 ГБ у безкоштовній версії, яке також дозволяє створювати резервні копії пристрою.
  • Відстеження мобільного пристрою – дозволяє відстежувати ваш пристрій і стерти його вміст.
  • Теми –  користувачі Xiaomi мають доступ до кількох ексклюзивних тем після створення облікового запису Mi.

Цікаво: Інструкція по перевірці стану акумулятора смартфонів Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version