Реклама

Як увімкнути режим «Бога» в Windows 11

Останні Новини

Windows 11 намагалася додатково модернізувати інтерфейс Windows. Додаток Налаштування та більшість пов’язаних із ним інструментів не стали винятком. Але що робити, якщо ви не хочете переглядати незліченну кількість сторінок, щоб отримати доступ до налаштування? God Mode вирішує цю проблему.

Що таке режим «Бога»?

God Mode об’єднує всі налаштування та інструменти адміністрування, доступні на вашому ПК з Windows, в одну папку. Розміщення всіх параметрів безпосередньо перед вами може бути чудовим, якщо ви не запам’ятали всі налаштування – набагато легше знайти щось, прокручуючи трохи вгору і вниз, ніж копатися в шарах меню.

Якщо ви вже знаєте всі інструменти, які є у вашому розпорядженні в Windows, папка God Mode, ймовірно, не заощадить ваш час. Швидше натиснути кнопку «Пуск» і ввести те, що шукаєш.

Як використовувати режим «Бога»?

Режим «Бога» не активується натисканням кнопки або встановленням прапорця – все, що вам потрібно зробити, це додати щось до імені папки: спочатку скопіюйте в буфер обміну наступний рядок: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}. Створіть нову папку на робочому столі або в будь-якому місці. Клацніть правою кнопкою миші порожнє місце, перейдіть до «Новий» і натисніть «Папка». Потім вставте цей рядок у поле імені та натисніть Enter.

Зазначимо, що GodMode – це лише звичайний спосіб посилання на цю папку. Це не формальне ім’я Windows, і це не є обов’язковим для роботи папки. Ви можете замінити «GodMode» на будь-що, що вам подобається.

Після назви папки піктограма зміниться, хоча це може зайняти хвилину. Ви можете примусово оновити його, натиснувши «Оновити» у контекстному меню правою кнопкою миші. Потім двічі клацніть на піктограму. Ви побачите великий список утиліт – їх близько 200. Вони відсортовані за категоріями, щоб було легко знайти те, що ви шукаєте.

Там перераховано майже все, що вам знадобиться, і це хороший спосіб дізнатися, що вам доступно в Windows. Будьте обережні, деякі з представлених варіантів можуть викликати проблеми при неправильному використанні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи стежать за українцями співробітники банків?

В мережі часто можна зустріти інформацію, яка часом суперечить здоровому глузду і схиляє українців вірити в різноманітні теорії змов....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -