Реклама

Як відновити видалені повідомлення WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви знаєте те важливе повідомлення, яке ви щойно видалили з WhatsApp , і більше не знаєте, як його знайти? Або той контакт, який одного разу не вдалося зберегти у вашій телефонній книзі, але тепер потрібно його знайти?

Якщо ви користуєтеся телефонами Android або iPhone (iOS) , знайте, що можна відновити практично все, що було втрачено в цифровому месенджері. На даний момент існує кілька способів відновлення текстів і контактів. Що найкраще, вам не потрібно буде використовувати сторонні програми для виконання процесу, а лише сам WhatsApp. Потім виконайте такі дії:

  1. Виконувати автоматичне резервне копіювання;
  2. Видалити WhatsApp;
  3. Перевстановіть WhatsApp.

Нижче ми детально пояснимо, як все потрібно робити, крок за кроком, залежно від вашої мобільної системи.

Цікаво: Відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp.

1. Автоматичне резервне копіювання

Все простіше, якщо включено автоматичне резервне копіювання. Якщо його не ввімкнено, просто клацніть три точки, які з’являються у верхньому правому куті екрана програми, і дотримуйтесь цього шляху: «Налаштування WhatsApp > Чати > Резервне копіювання чату > Резервне копіювання».

Варто зазначити, що всі розмови будуть зберігатися у вашому обліковому записі Google Drive, тому потрібен обліковий запис Google, пов’язаний з програмою. Це станеться, якщо ваш телефон Android.

Якщо смартфоном є iPhone, усі тексти будуть зберігатися у вашому обліковому записі iCloud. Це єдина різниця між двома системами.

Зверніть увагу на останній пункт на екрані (малюнок вище). Ви зможете визначити час для виконання резервного копіювання, який може бути щодня, щотижня, щомісяця або вручну, тобто в той час, який ви вважаєте найбільш підходящим.

2. Видаліть та перевстановіть WhatsApp

Після виконання вищевказаного процесу на iOS і Android вам потрібно видалити месенджер зі свого мобільного телефону та встановити його знову.

Після повторної інсталяції WhatsApp просто прийміть резервну копію. Таким чином ви відновите старі розмови, які були втрачені.

Цікаво: Названо 6 цікавих прийомів WhatsApp для Android та iPhone.

Відновлення вручну через файловий менеджер

Якщо ви не ввімкнули автоматичне резервне копіювання, ви все ще можете сподіватися. WhatsApp автоматично зберігає деякі розмови у вашому файловому менеджері, і саме через нього ви зможете відновити розмови. Процес трохи складніший, але простий у виконанні.

Просто увійдіть у файловий менеджер вашого телефону та дотримуйтесь шляху: «Внутрішнє сховище > WhatsApp > Бази даних».

Вищезазначені файли були автоматично збережені WhatsApp у внутрішній пам’яті вашого телефону. Той, який називається "msgstore.db.crypt12", є основним. Це завжди буде той, завантажений месенджером під час відновлення.

Якщо ви хочете завантажити один з інших файлів (з назвою з датою), просто змініть назву на «msgstore.db.crypt12». Таким чином програма розпізнає вказаний документ як документ, який потрібно відновити.

Також нещодавно було названо 4 функції месенджера WhatsApp, про які бажано знати кожному.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Qualcomm розробляє власний ігровий смартфон

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Qualcomm розробляє власний ігровий смартфон. Якщо вірити джерелу, Qualcomm вже в кінці поточного року...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -