Home Новини сучасних технологій Як відстежувати та контролювати використання даних на Android

Як відстежувати та контролювати використання даних на Android

0

У цій статті ми перерахували кілька способів, за допомогою яких можна перевірити використання даних на телефоні Android .

Як встановити ліміт витрат на дані на телефоні Android

  1. Перейдіть до налаштувань і знайдіть Мережа/SIM/Інтернет . Ви також можете ввести Дані або Заощадження даних у меню Налаштування , щоб швидко перейти до потрібного підменю.
  2. Торкніться піктограми « Налаштування» поруч із назвою постачальника послуг Інтернету .
  3. Прокрутіть униз і виберіть Попередження та обмеження даних .
  4. Натисніть Цикл використання мобільних даних , і ви зможете встановити тривалість циклу використання даних.
  5. Торкніться опції « Установити ліміт даних» , щоб ввести ліміт даних.

На деяких телефонах таких брендів, як OnePlus , ви можете отримати прямий доступ до налаштувань мережі, не шукаючи піктограму. Перейдіть у розділ « Використання даних» > «Платіжний цикл» і виконайте наведені вище кроки, щоб установити ліміт даних.

Цікаво: Відомо, як захистити паролем будь-яку програму на смартфонах Android.

Як використовувати режим збереження даних на телефоні Android

За допомогою цього методу програмам на вашому телефоні Android буде заблоковано надсилання та отримання даних у фоновому режимі. Ви можете вручну вибрати, які програми будуть обмежені, а яким дозволено використовувати необмежені дані, навіть якщо ввімкнено Заощадження даних.

  1. Перейдіть до Налаштувань і знайдіть Мережа/SIM/Інтернет.
  2. Знайдіть і ввімкніть Data Saver .

Як вимкнути двоканальне прискорення мережі

Деякі смартфони, як-от таких брендів, як OnePlus, оснащені опцією двоканального прискорення мережі , яка дозволяє використовувати Wi-Fi і мобільні дані для прискорення завантажень. Вимкніть його, і ви зможете зберегти певну кількість даних.

Цікаво: Розповідаємо, як додати VPN на Android-смартфон.

Як увімкнути автоматичне оновлення лише через Wi-Fi

Програми, як правило, оновлюються автоматично, щойно вони підключаються до Інтернету. Ви можете змінити налаштування та обмежити їх автоматичним оновленням лише тоді, коли ваш смартфон підключено до мережі Wi-Fi.

  1. Відкрийте програму Google Play і торкніться зображення профілю у верхньому правому куті.
  2. У спливаючому меню натисніть «Налаштування» та виберіть « Параметри мережі » .
  3. У підменю ви побачите такі параметри: Параметри завантаження програми, Автоматичне оновлення програм і Автоматичне відтворення відео . Виберіть Лише через Wi-Fi для всіх трьох варіантів.

Замініть "голодні" даними програми, на їх Lite-версії

Деякі програми використовують більше даних для завантаження. На щастя, деякі з них мають полегшену версію, як -от Facebook Lite або Instagram Lite, для завантаження якої не потрібне швидкісне підключення до Інтернету. Вони дозволяють користувачам виконувати основні функції, але не мають усіх функцій оригінальної версії. За потреби ви можете досліджувати ці легші програми, щоб допомогти заощадити дані.

Цікаво: Як відновити видалені контакти з телефону.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version