Home Новини сучасних технологій Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter

Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter

0

Порада, щоб ваші соціальні мережі виглядали більш професійно, — видаляйте старі дописи, які часто більше не відображають того, хто ви є сьогодні. Порада особливо актуальна для тих, хто шукає вакансію .

Хороша новина полягає в тому, що найпопулярніші платформи на даний момент мають опцію видалення датованих дописів (хоча в деяких випадках ця функція прихована).

Instagram, як ми побачимо нижче, нещодавно зробив доступною можливість позбутися відразу кількох старих публікацій. Те, що Facebook, власник платформи, також пропонує в налаштуваннях конфігурації. 

Погана новина для користувачів Twitter полягає в тому, що мікроблог ще не має цієї функції, тому потрібно видаляти по одному допису.

Хочете знати, як зробити справжнє прибирання у своїх соціальних мережах? Тоді перегляньте наш посібник нижче.

Як видалити повідомлення в Instagram

Instagram пропонує швидкий спосіб видалити старі повідомлення. За бажанням ви можете видалити або заархівувати свої пости, а також ваші взаємодії з іншими користувачами соціальної мережі. 

Крок 1. Щоб почати, відкрийте програму Instagram і на екрані свого профілю торкніться трьох горизонтальних смуг у верхньому правому куті.

Крок 2: потім натисніть на опцію «Ваша активність».

Крок 3: Тепер натисніть «Фотографії та відео».

Крок 4: На наступному екрані ви можете вибрати, де ви хочете почати очищення. Перейшовши до «Публікації», перший варіант, можна відфільтрувати від найстаріших до останніх, натиснувши «Сортувати та фільтрувати». Набагато практичніше, ніж перевіряти всі повідомлення вручну.

Крок 5. Нарешті, торкніться «Вибрати» у верхньому правому куті, щоб виділити всі фотографії, які ви хочете видалити зі свого профілю. Потім натисніть «Видалити» у нижньому краю екрана, щоб завершити процес (якщо ви віддаєте перевагу, є також можливість архівувати повідомлення, натиснувши «Архів» у нижньому краю екрана).

Така ж процедура також працює для вибору та видалення коментарів. Що змінюється, так це доступ до параметра «Взаємодії» в меню «Ваша діяльність», тоді, як і у випадку з публікаціями, можна фільтрувати та видаляти кілька взаємодій одночасно. 

Додаткова порада: якщо ви хочете зберегти копію всього, чим ви поділилися в Instagram, просто перейдіть на сторінку https://www.instagram.com/download/request/ і додайте адресу електронної пошти. Після цього платформа надішле вам файл з усім вмістом, що може зайняти до 48 годин.

Як видалити повідомлення у Facebook

За ці роки Facebook, створений як інструмент спілкування для студентів університетів, став найпопулярнішою соціальною мережею на планеті. Завдяки цьому платформа стала віртуальним простором, де користувачі діляться потроху всім.

Старші дописи часто «запам’ятовуються» платформою як спогади.

Як і в Instagram, у налаштуваннях соціальних мереж також є інструмент, який дозволяє масово видаляти публікації зі своєї хронології.

Крок 1: Щоб знайти цю функцію, відкрийте програму Facebook і перейдіть до меню

налаштувань, торкнувшись трьох горизонтальних смуг у нижньому правому куті.

Крок 2: Потім торкніться значка шестірні (“Налаштування та конфіденційність”) > Налаштування.

Крок 3: У розділі «Ваша інформація» натисніть «Журнал активності». Звідси ви можете керувати всіма своїми діями у Facebook.

Крок 4. Щоб видалити публікації масово, перейдіть до розділу “Керувати своїми публікаціями”.

Крок 5: Вибравши публікації, які потрібно видалити, натисніть «Кошик» у верхній частині екрана, щоб видалити їх, або «Архів», щоб приховати їх від загального перегляду.

«Журнал активності» соціальної мережі також пропонує варіанти керування тегами, реакціями та коментарями, що дозволяє видаляти, наприклад, коментарі та фотографії, на яких інші люди позначили вас. 

Нарешті, щоб зберегти копію ваших спільних даних у Facebook, перейдіть до Налаштування та конфіденційність (значок шестірні) > Налаштування. У розділі «Ваша інформація» натисніть «Завантажити свою інформацію».

На наступному екрані ви можете запитати інформацію, яку хочете зберегти. Коли все готово, прокрутіть сторінку вниз і торкніться «Створити файл». Facebook повідомить вас, коли ваша копія буде готова до завантаження.

Як видалити повідомлення в Twitter

Twitter — єдиний з багатьох, який досі не пропонує простого, рідного способу масового видалення твітів. Для цього вам все одно потрібно прокрутити всі дописи з моменту реєстрації облікового запису, що може зайняти багато часу, якщо ви працюєте на платформі роками. Одним із виходів є використання рядка пошуку, щоб спробувати знайти повідомлення, використовуючи конкретні слова.

Іншим варіантом є використання сторонніх служб, таких як « TweetDelete », щоб позбутися кількох твітів одночасно, але пам’ятайте, що такі інструменти вимагають доступу до вашого облікового запису, що не завжди є гарною ідеєю з точки зору конфіденційності. 

Як і на інших платформах, також можна записувати все, що було опубліковано в Twitter. Для цього перейдіть до «Налаштування та конфіденційність» у програмі соціальної мережі, а потім натисніть «Ваш обліковий запис» > «Завантажити файл із своїми даними».

Не забудьте подписаться на нашего Главного Редактора в Instagram, или на нашу официальную страницу в Facebook, канал в Telegram и в Twitter. Также следите за нами в Google News.

Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter

NO COMMENTS

Exit mobile version