Home Новини сучасних технологій Як завантажити відео YouTube на смартфон трьома різними способами

Як завантажити відео YouTube на смартфон трьома різними способами

0
Логотип YouTube на заставці екрану смартфону

Ви можете зберегти відео YouTube на мобільному пристрої кількома способами. Деякі з них є офіційними рішеннями, запущеними Google , як-от підписка YouTube Premium і YouTube Go, програма, розроблена для смартфонів Android Go. Однак інші методи вимагають використання сторонніх платформ для завантаження відео на ваш смартфон.

У списку нижче, ITechNews навчить вас, як завантажити відео YouTube зі свого смартфону трьома різними способами. Перелічені кроки можуть виконувати користувачі Android та iPhone (iOS).

1. Використовуйте YouTube Go

YouTube Go — це версія YouTube для системи Android Go , розроблена для мобільних телефонів із вхідними таблицями та повільнішими з’єднаннями. Серед інших функцій офіційний додаток Google дозволяє завантажувати відео для перегляду в автономному режимі, оскільки він розроблений для тих, хто часто не має доступу до Інтернету.

Відкривши YouTube Go , просто торкніться відео, виберіть якість зображення та виберіть, чи хочете ви його переглянути чи завантажити. Варто пам’ятати, що додаток доступний для завантаження лише з Google Play Store на смартфони під управлінням Android Go .

2. Підпишіться на YouTube Premium

Ще один офіційний спосіб завантажити відео YouTube – підписатися на його преміум- версію . Доступне для користувачів Android і iPhone ( iOS ), платне потокове передавання дозволяє завантажувати відео на свій мобільний телефон, слухати музику та інший контент у фоновому режимі на смартфоні і, природно, виключає рекламу.

Відкрийте меню програми із зображенням свого профілю, перейдіть до розділу «Підписатися на YouTube Premium» і торкніться кнопки «Безкоштовна пробна версія». Заявка надає один місяць безкоштовно, після чого стягується сума в розмірі 8,49 Євро на місяць. При укладанні безкоштовної пробної версії (2 місяці) необхідно повідомити дані кредитної картки.

3. З додатками сторонніх розробників

Існує кілька програм, які завантажують відео з YouTube та інших платформ на мобільний телефон. Одним із прикладів є Snappea (або Snaptube ) , доступний для телефонів Android . Програми немає в магазині Google Play , але її можна встановити безкоштовно через APK .

Після встановлення Snappea на мобільному пристрої торкніться значка YouTube , щоб переглянути мобільну версію потокової передачі Google . Знайдіть відео, яке ви хочете завантажити, як зазвичай. Коли ви знайдете його, просто натисніть кнопку «завантажити», виберіть якість відео та зачекайте кілька секунд, поки завершиться завантаження на вашому смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version