Home Новини сучасних технологій Як завантажити відео з Pinterest трьома різними способами

Як завантажити відео з Pinterest трьома різними способами

0

Процес, завантаження відео з Pinterest, не сильно відрізняється від способів на інших платформи та є досить простим.

Якщо вам цікаво дізнатися, як завантажувати відео з Pinterest, чи просто для безпеки, чи тому, що ви побачили щось дуже цікаве, важливо знати, що програма не пропонує цього оригінально. Але є й інші способи зробити це, давайте розглянемо деталі нижче.

В Інтернеті повно програм і веб-сайтів, які дозволяють завантажувати відео або робити щось інше. Однак важливо зазначити, що оскільки це щось, що робиться поза соціальною мережею, необхідно бути обережним. Не звертайтеся за допомогою  до будь-якого першого додатка, а вибирайте більщ-менш популярні і поширені серед користувачів. Давайте розглянемо деякі рекомендації та методи нижче.

Завантаження відео з Pinterest на ПК

Процес завантаження відео Pinterest на комп’ютер можна здійснити через веб-сайт Pinterest Video Downloader, він безкоштовний і простий у використанні. Щоб усе вийшло, відкрийте Pinterest в одній вкладці, а сайт завантаження в іншій, після чого виконайте наведені нижче дії.

  1. Знайдіть відео, яке ви хочете завантажити, і натисніть його, щоб відкрити на новій сторінці.
  2. Потім скопіюйте посилання з адреси в URL-адресу.
  3. За допомогою скопійованого посилання перейдіть на веб-сайт Pinterest Video Downloader і вставте посилання в рядок пошуку.
  4. Натисніть завантажити та дочекайтеся завантаження.
  5. Прокрутіть униз, доки не знайдете мініатюру відео, натисніть три крапки в нижньому правому куті та виберіть « Завантажити » .

Коли це буде зроблено, у вас вийде завантажити відео Pinterest на своєму ПК. Відео швидко завантажується у форматі .MP4 із найвищою роздільною здатністю, але на це впливає якість, опублікована користувачем Pinterest, тож слідкуйте за оновленнями.

Важливо зазначити, що слід бути обережним з використанням відео, які ви завантажуєте, оскільки деякі з них можуть бути захищені авторським правом.

Цікаво: Компанія Microsoft збирається придбати Pinterest.

Як завантажити відео з Pinterest на Android

Android має кілька варіантів програми, які дають змогу завантажувати відео з Pinterest на смартфон, але ми збираємося використовувати той, який найпопулярніший сереж користувачів, а саме Pinterest Video Downloader . Завантажте його з Play Store і подивіться крок за кроком нижче. Пам’ятайте, що якщо ви збираєтеся використовувати інший схожий додаток, то варто бути максимально обережним.

  1. Відкрийте Pinterest на своєму мобільному телефоні та знайдіть відео, яке хочете завантажити.
  2. Натисніть кнопку поділитися та скопіюйте посилання.
  3. Перейдіть до Pinterest Downloader і вставте посилання.
  4. Потім натисніть « Завантажити » та виберіть опцію для завантаження відео.
  5. Зачекайте, поки завантаження завершиться, і перейдіть на вкладку Готово програми.

За допомогою цього простого інструменту ви зможете легко завантажувати відео з Pinterest на Android.

Цікаво: Розповідаємо, як відключити відстеження місцезнаходження на Android.

Як завантажити відео з Pinterest на iOS

Щоб завантажити його на iPhone, буде використано ExpertsPHP із браузера iPhone. Відкрийте Pinterest і виконайте наведені нижче дії

  1. Виберіть відео, яке хочете завантажити, і торкніться значка спільного доступу поруч із « Зберегти» .
  2. Торкніться « Копіювати посилання », вставте посилання на відео в ExpertsPHP і торкніться « Завантажити » .
  3. Прокрутіть екран униз, натисніть і утримуйте кнопку Download Video Link, щоб відкрити додаткові параметри
  4. Виберіть опцію « Завантажити пов’язаний файл » .
  5. Поверніться на попередній екран, і ви побачите піктограму завантаження поруч із посиланням у браузері, торкніться її.
  6. Торкніться « Завантаження », і з’явиться завантажене відео. Торкніться лупи, щоб відкрити папку, у якій було збережено файл, як правило, в iCloud Drive.

Дотримуючись цих простих кроків, ви зможете легко і швидко завантажувати відео Pinterest з iOS. На додаток до можливості завантаження, можна просто все зберігати безпосередньо в додатку, про що ми нижче й поговоримо.

Цікаво: Розповідаємо, як дізнатися IP-адресу вашого iPhone.

Як зберегти відео Pinterest

Існує простий спосіб зберегти відео Pinterest. Це рідна функція самої платформи, яка дозволяє зберігати вміст і впорядковувати його в альбоми та папки для легкого доступу.

Для цього просто увійдіть у програму чи веб-сайт і знайдіть відео, яке потрібно зберегти. Потім відкрийте його та натисніть кнопку « Зберегти » в нижньому меню, якщо ви використовуєте його на смартфоні, або збоку, якщо ви використовуєте його на комп’ютері чи ноутбуці.

З’явиться повідомлення про те, що відео збережено в Pinterest. Це найшвидші способи, якими користувач може без проблем зберегти відео Pinterest, маючи копію за межами соціальної мережі.

А тепер скажіть нам, чи вдалося вам завантажити відео з Pinterest на різні платформи?  Повідомте нас в коментарях нижче.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version