Home Новини сучасних технологій Відомо, як пришвидшити роботу комп’ютера вимикаючи фонові програми

Відомо, як пришвидшити роботу комп’ютера вимикаючи фонові програми

0
Відомо, як пришвидшити роботу комп'ютера вимикаючи фонові програми

Здається, комп’ютери потужні та на їх роботу не впливають різні не важкі програми. Насправді це не так, особливо якщо ваш ПК не найновіший і система вже трохи застаріла. На смартфонах люди вже знають, що для швидкої роботи варто закривати зайві додатки, а особливо фонові програми. З комп’ютерами користувачі таке роблять рідко, але варто було б.

На ПК постійно увімкнено декілька (а буває і значно більше) фонових програм, які перенавантажують систему, із-за цього пристрій починає зависати та не так потужно працювати. Для того, щоб виправити ситуацію, пропонуємо інструкцію, як фонові програми можна закрити.

Цікаво: Названо декілька порад, які вирішують проблему зависання комп’ютера

Для закриття фонових процесів не треба прикладати зусилля чи мати особливі знання. Все це стандартні налаштування кожного ПК. Натискаємо комбінацію кнопок WIN+I, після цього відкриються всі параметри вашого пристрою. Знаходимо та відкриваємо розділ

Конфіденційність та пункт Фонові програми. Перед вами буде напис "Дозволити програмам працювати у фоновому режимі", а біля нього увімкнений повзунок. Саме його треба протягнути у протилежну сторону і вимкнути. Таким чином ви вимкнете всі фонові програми, які працюють без потреби. Можливо, якісь вам все таки здадуться корисними, то для них можна залишити дозвіл, хоча насправді найкращим рішенням буде вимкнути режим фонової роботи абсолютно для всіх програм.

Отож, якщо ви помітили, що ваш ПК почав працювати повільно, радимо виконати описані вище дії і ви помітите як змінилась його робота. Якщо ж ви користуєтесь ноутбуком, то закриття фонових програм допоможе збільшити тривалість роботи без підзарядки, адже кожна фонова програма підвищує енергоспоживання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version