Home Новини сучасних технологій Як зберегти налаштування камери на смартфонах Xiaomi?

Як зберегти налаштування камери на смартфонах Xiaomi?

0
Як зберегти налаштування камери на смартфонах Xiaomi?

На усіх смартфонах на базі Android додатки після закриття можуть оновлювати, перезавантажувати налаштування. Це насправді не дуже зручно, бо інколи хочеться, щоб всі установки були такими, якими ви їх залишили. Це ж саме стосується і камери. Сьогодні поговоримо про смартфони Xiaomi та Redmi. У них є проблема – камера не зберігає останні налаштування, але це можна дуже просто виправити.

Якщо ви хотіли б продовжувати зйомку в такому режимі, в якому закінчували її раніше, то зайдіть в додаток камери та натисніть на три горизонтальні лінії зверху екрану. Після цього ви побачите Меню, в якому потрібно зайти в Налаштування. Після цього серед усіх установок вам потрібно буде знайти кнопку "Зберегти попередній режим". Ось і усе, що потрібно зробити, щоб не втрачати потрібні налаштування.

Цікаво: Новинка від Xiaomi – сучасний кондиціонер із швидким охолодженням та нагріванням повітря

Як бачите, не потрібно робити ніяких особливих маніпуляцій із камерою на смартфонах від Xiaomi, щоб зберегти останній використаний режим. А це дійсно заощаджує багато часу. Якщо ви один раз налаштували зйомку, то при наступному відкритті додатку, нічого не зіб'ється і ви зможете продовжити створювати фото та відео в потрібній якості та режимі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version