Реклама

Як знайти дивні місця на Google Maps? 6 порад можуть допомогти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Місцезнаходження фільмів жахів, покинуті будівлі та негостинні місця – це деякі з можливих маршрутів, які можна досліджувати в додатку Google Maps; перегляньте підказки, щоб їх знайти.

Пошук дивних місць на Картах Google може бути легшим завданням, ніж здається. Це тому, що програма , доступна для телефонів Android і iPhone ( iOS ), містить понад 220 мільярдів зображень, зроблених у понад 100 країнах. Таким чином, платформа може бути дуже корисною для пошуку та дослідження дивних місць, не виходячи з дому. Використання таких функцій, як Перегляд вулиць і списки «Вибраного», є одними з найкращих способів побачити ці таємничі місця. Ось шість порад щодо пошуку страшних місць на Картах Google.

Цікаво: Розповідаємо, як знайти своє поточне місцезнаходження на Google Maps.

1. Шукайте пов’язані терміни в Пошуку Google Maps

Пошук за ключовими словами в Картах Google «Пошук» може бути швидким і простим способом пошуку дивних місць для дослідження. Для цього, відкриваючи програму, торкніться вікна пошуку та знайдіть такі терміни, як «кладовище», «руїни», «печери» або навіть «покинуте місце». Таким чином, програма представить список із кількома варіантами .

Якщо ви хочете переглянути конкретне розташування, також введіть назву міста, району. Вибираючи місце, перегляньте зображення, опубліковані іншими користувачами, або торкніться значка фотографії, що відображається в лівому куті, щоб відкрити Перегляд вулиць і отримати 3D-вид місцевості.

2. Перегляньте карту та знайдіть «дивні речі»

Дослідники також можуть використовувати Street View, щоб знаходити дивні місця в програмі. Для цього варто відкрити карту та знайти «ознаки», такі як спалені споруди, зношені фасади, дахи з дірами, частково зруйновані будівлі чи густа рослинність.

Щоб знайти ці місця з більшою точністю, відкрийте Google Maps і введіть у пошуковій системі термін у лапках, значок плюса (+) і регіон – наприклад, «покинута школа» + Ріо-де-Жанейро. Відкриваючи результати, натисніть на скріншот, який відкриває Перегляд вулиць, і за допомогою клавіш зі стрілками «пройдіться» околицями.

Цікаво: Дізнатись якість повітря в своїй місцевості тепер можна в Google Maps.

3. Переглядайте списки улюблених місць інших користувачів

На Google Maps ви можете слідкувати за іншими користувачами та стежити за ними, як і в соціальній мережі. У профілі кожної людини можна перевірити внески, зроблені до програми, підписників, а також списки улюблених місць, які можуть містити дивні місця.

Для цього, відкриваючи програму, натисніть на іконку «Що нового» в нижньому правому куті. Там відображатимуться пропозиції людей, яких слід підписувати, залежно від вашого місцезнаходження. У профілі користувача прокрутіть униз і перевірте публічні списки улюблених місць.

Щоб створити власний список, відкрийте програму та торкніться значка «Збережено», розташованого внизу. Потім натисніть «+ Новий список», назвіть його, введіть опис і виберіть, чи буде він приватним, спільним чи публічним. Коли це буде зроблено, натисніть «Зберегти».

4. Шукайте «химерні» історії та шукайте їх місце розташування

Пошук дивних історій також є хорошим способом знайти локації - зрештою, кожна дивна історія має десь відбуватися. Отже, пошук подкастів про справжні злочини на Spotify , копання в таємничих хештегах на TikTok, пошук місць зйомок фільмів жахів або перегляд класичних випадків в Інтернеті можуть бути хорошими варіантами для виявлення місць.

Хороші приклади: «A Mulher da casa abandoned», подкаст, який розповідає історію втікача ФБР, який ховається в особняку Сан-Паулу; «Modus Operandi», програма, яка розповідає про злочини та надприродні випадки, такі як будинок з привидами в Амітивілі; і місця, які були знімальними майданчиками для фільмів жахів, як-от резиденція Conjuring, розташована в Род-Айленді, США.

Цікаво: Google Maps отримав зручний режим для водіння.

5. Досліджуйте координати, а не Google Earth

Ще один спосіб виявити віддалені чи таємничі місця — дослідити координати Google Earth, програми, доступної для телефонів Android і iPhone (iOS). Натиснувши лупу, просто введіть назву місця, щоб переглянути карту в 3D або 2D. Координати місця відображаються в нижньому кутку, і користувач має доступ до довготи і широти регіону. Якщо ви хочете знайти місце, координати якого ви вже знаєте, скористайтеся полем пошуку та введіть десяткові градуси, щоб побачити розташування на карті.

Додаток також має функцію під назвою «Мандрівники», доступ до якої можна отримати за допомогою значка з трьома лініями у верхньому лівому куті. Там ви можете пройти стежками, відвідати замерзлі озера та відвідати кілька парків по всьому світу. Для користувачів, які люблять фільми жахів, додаток навіть підготував екскурсію по місцях класичних фільмів жахів , таких як фільм «Сяйво», «Лабіринт Пана» і «Воно - Штука».

6. Отримайте доступ до тегу #googleearth на TikTok

Багато користувачів TikTok записують дивні випадки в додатку Google Планета Земля, наприклад, дослідження недіючої Чорнобильської електростанції. Щоб побачити це та інші місця, перейдіть до тегу #googleearth у полі пошуку TikTok і подивіться знахідки (і деякі монтажі), якими користувачі поділилися в соціальній мережі.

Окрім химерних місць, є ще ролики про різні віддалені місця, які також викликають цікавість інтернет-користувачів.

Цікаво: В додаток Google Maps додали функцію доповненої реальності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

До анонсу готується 5G смартфон з чорно-білим екраном

Сьогодні надійшла інформація, що до анонсу готується 5G смартфон з чорно-білим екраном. Компанія Hisense залишається однією з небагатьох, хто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -