Реклама

Запущено новий ігровий монітор AOC 27″ FHD 100 Гц

Останні Новини

Запущено новий ігровий монітор компанією AOC з номером моделі 27B35H. Його діагональ становить 27 дюймів, панель FHD та частота оновлення 100 Гц. Ціна на ньому встановлена близько 85 дол і доступний він уже на сайті JD.

Тепер детальніше. Екран з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів, широкі кути огляду 178° дозволяють зображенню не змінюватись не залежно від кута перегляду. Частота оновлення в 100 Гц надає плавне керування, що чудово підходить для геймерів. Ну і звісно, для інших користувачів використання буде захоплюючим. Підтримує екран 8-бітну глибину кольору. Контрастність тут 1000:1 і динамічний коефіцієнт контрастності 20 мільйонів:1, тим самим забезпечуючи яскравий білий та глибший чорні кольори.

Читайте також: Відомо, чому іноді варто відмовитись від ноутбука та перейти на планшет або смартфон – ITechNews

Присутня тут технологія Adaptive-Sync, що запобігає заїканням та зменшує розриви зображення. Є і технологія для покращення різкості зображення ClearVision. Також обладнаний монітор AOC 27B35H технологіями усунення мерехтіння та фільтрацією синього світла. Тим самим, ці функції мінімізують навантаження на очі при тривалому користуванні.

Порти для підключення тут використовуються HDMI та VGA. Є можливість настінного кріплення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 смартфона, які вважаються найкращими за свої гроші

Раніше, для того, щоб придбати смартфон, необхідно було відкладати певну суму і, відповідно, покупка смартфона була чимось неймовірним і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -