Реклама

Відома дата запуску нових чіпів Snapdragon від Qualcomm

Останні Новини

Розвиток у технологічному світі не зупиняється ні на мить і ось уже цього місяця ми зможемо ознайомитись із новими досягненнями компанії Qualcomm. Уже 18 березня 2024 року усім відома визначна компанія Qualcomm представить нові процесори Snapdragon 8s Gen 3 та Snapdragon 7+ Gen 3. Які зміни принесуть нам нові чіпи поговоримо детальніше.

Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 стане одним із найпотужніших чіпів на даний момент. Він забезпечить справді нові відчуття в користуванні смартфонами під його керівництвом, користувацький досвід буде надзвичайно плавний та захоплюючий. Швидкість роботи та графічна продуктивність також будуть на висоті. Ну і звісно, не обійдеться без використання певних елементів штучного інтелекту та 5G.

Читайте також: Відомо, як увімкнути штучний інтелект Google у пошуковій системі – ITechNews

Щодо архітектури, то очікується, що 8s Gen 3 отримає такі процесори: один Cortex-X4 з тактовою частотою 3,01 ГГц, чотири Cortex-A720 з тактовою частотою 2,61 ГГц, три Cortex-A520 з тактовою частотою 1,84 ГГц. За графіку відповідатиме Adreno 735.

Процесор Snapdragon 7+ Gen 3 представляється із підвищеною ефективністю та покращеним управлінням живленням. Він чудово підійде для багатозадачних пристроїв і задовільнить як мобільних геймерів, так і інших професійних і звичайних користувачів. Також Snapdragon 7+ Gen 3 отримає розширені функції в плані фотографії та відео. Даний процесор, згідно із отриманої інформації складатиметься із процесора Cortex-X4 з тактовою частотою 2,9 ГГц, чотирьох процесорів Cortex-A720 з частотою 2,61 ГГц та трьох Cortex-A520 з тактовою частотою 1,9 ГГц. Графічний процесор – Adreno 732.

Вихід на ринок нових процесорів не лише принесе покращене використання ґаджетів, в плані покращення енергоефективності, плавного та швидкого завантаження програм, використання інших складних функцій без проблем, а й значно вплинуть на подальший розвиток мобільної індустрії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Україні доступний перший смартфон з підекранною камерою

Три місяці тому в продаж на території Китаю надійшов перший смартфон з подекранной фронтальною камерою, який отримав назву ZTE...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -