Реклама

Відомо, як увімкнути штучний інтелект Google у пошуковій системі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google представляє новий пошуковий механізм на основі генеративного штучного інтелекту. В деяких країнах  користувачі також можуть здійснювати пошук у пошуковій системі та отримувати зведення, упорядковане за темами за предметом пошуку, разом із посиланнями на відповідні веб-сайти та пропозиціями щодо додаткових відповідних запитань.

Ця нова функція використовує ШІ для спрощення результатів пошуку, що робить отримання інформації швидшим і легшим. Але будьте обережні: ми говоримо не про Bard, ми говоримо про Generative Search Experience (SGE) Google!

Цікаво: Chrome: як зберігати, шукати, копіювати та ділитися зображенням під час перегляду.

Далі ми розповідаємо, як увімкнути штучний інтелект Google у вашій пошуковій системі за 3 кроки.

1. Перейдіть на веб-сайт Google Search Labs

Під час доступу до адреси Search Labs через настільний браузер Chrome, сайт попросить користувача увійти за допомогою електронної пошти Google, щоб протестувати нову технологію пошуку та поділитися відгуками.

2. Активуйте прапорець SGE

На наступному екрані ви повідомите, що SGE, генеративний штучний інтелект для досліджень, є інструментом, який допомагає користувачеві. Його мета — «виконувати важку роботу», щоб ви могли швидко дізнаватися про різні теми та швидше бути в курсі останніх новин.

Щоб увімкнути SGE та дозволити йому з’являтися, коли ви шукаєте щось у Google, обов’язково встановіть прапорець, який з’являється перед натисканням кнопки «Спробувати».

Цікаво: Розповідаємо, у чому різниця між Google One і Google Drive.

3. Знайдіть потрібну тему у вікні пошуку

Наприклад, якщо ви шукаєте «найкращий вік для вивчення нової мови», штучний інтелект узагальнить відповіді в пунктах, надасть посилання на веб-сайти, які детально висвітлюють тему, і запропонує додаткові запитання, пов’язані з вивченням мови.

Однак Google зазначає, що штучний інтелект не надаватиме зведення чутливих тем, таких як питання сексуальної спрямованості чи проблеми зі здоров’ям. Ще один спосіб активувати SGE — знайти піктограму пробірки на сторінці Google.

Наразі генеративний досвід штучного інтелекту та Search Labs доступні лише в настільному браузері Chrome. Доступ буде  поступово ввімкнено в програмі Google для пристроїв Android та iOS найближчим часом.

Важливо зазначити, що цей досвід відрізняється від Bard, генеративного ШІ, доступного у формі чат-бота . З іншого боку, SGE — це генеративний інструмент ШІ, інтегрований у розділ пошуку Google, який можна активувати через Search Labs.

Цікаво: Відомо, як приховати історію пошуку в Інтернеті.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо кілька критеріїв, які допоможуть вам вибрати бюджетний, але при цьому якісний смартфон

Ми уже не раз говорили про те, що смартфонів сьогодні на ринку, в абсолютно різних цінових категоріях, є велика...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -