Реклама

Як зробити опитування в Instagram і розмістити його в Stories

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Опитування в Instagram є чудовим інструментом для збільшення зацікавленості ваших підписників у вашому бізнесі. Функція доступна для всіх пристроїв Android та iOS, які мають оновлену версію програми соціальної мережі.

Цікаво: Розповідаємо, як видалити всі фотографії з Instagram.

Як провести опитування в Instagram

Щоб ви могли зробити опитування в Instagram, вам доведеться використовувати історії для цієї мети. Коли ви створюєте опитування для залучення людей у ​​соціальних мережах, ви посилюєте зв’язок цих людей з вами. Результатом є масове поширення інформації про вашу особу чи компанію безкоштовно, просто відповівши або спілкуючись із вашими підписниками.

Коли у вас є ідея, що робити як опитування в Instagram, ви можете відкрити розділ історії в додатку та записати відео або вибрати гарне фото. Потім ви отримуєте доступ до інструменту опитування соціальної мережі та можете вводити прості запитання чи відповіді, щоб взаємодіяти зі своїми підписниками.

  1. Першим кроком перед створенням опитування в Instagram є вибір хорошої теми, найкраще було б вибрати щось, пов’язане з вашим зображенням. Після вибору теми ви повинні вибрати гарне зображення, яке відповідає вашому питанню, або вибрати яскраве зображення.
  2. Тепер, маючи на увазі ідею опитування, торкніться символу «+» у верхньому правому куті програми та виберіть опцію «Історія» зі спадного меню.
  3. Натисніть «Камера», щоб створити нову історію в соціальній мережі.
  4. Як тільки ви закінчите записувати відео або робити фото для свого опитування в Instagram, ви повинні торкнутися символу «emoji» у верхньому правому куті програми. У цій опції «emoji» ви знайдете більшість інструментів для взаємодії з соціальною мережею, окрім опитування, ви можете витратити час на вивчення всіх функцій і спробувати щось нове в цьому розділі.
  5. Відкривши розділ ресурсів Instagram, знайдіть інструмент «Опитування» або скористайтеся рядком пошуку та введіть ключове слово, щоб легше знайти інструмент. Ви можете вважати гарною ідеєю додати інструмент «@Mention», щоб мотивувати своїх найближчих підписників брати участь у вашому опитуванні.
  6. Після цього вам доведеться вибрати, яким буде опитування в Instagram, відредагувавши відповіді та поставивши питання там, де написано «Задати питання…».
  7. У частині відповідей у ​​вас буде лише два варіанти на вибір між «Так» або «Ні», але їх також можна редагувати за вашим бажанням. Хороша порада щодо відповідей — подумати про те, що б ви хотіли, щоб люди відповідали вам у соціальних мережах, наприклад: який одяг мені вибрати? "X" або "Y"; Яка найкраща відеогра «Xbox» чи «PlayStation».
  8. Після того, як ви закінчите редагувати опитування в Instagram, ви можете опублікувати його в соціальній мережі.

Цікаво: Відомо, як клонувати Instagram двома різними способами.

Навчившись проводити опитування в Instagram і ділитися цим з друзями, вам слід зачекати, доки всі зможуть побачити вашу нову історію та взаємодіяти з опитуванням. Опитування буде доступним протягом максимум 24 годин, як і всі історії, які ви створите в соціальній мережі. Ще можна поділитися результатом свого опитування в stories соцмережі.

І ось ми підійшли до кінця ще одного посібника в Instagram. 

Цікаво: Розповідаємо, як увімкнути автоматичні субтитри в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Apple отправляет смартфоны iPhone 6s и iPhone SE на “пенсию”

Стаття доступна українською...Компания Apple готовит к выпуску новую мобильную платформу - iOS 15. Между тем, стало известно, что компания...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -