Home Новини сучасних технологій Які бездротові навушники Xiaomi краще купити в 2021 році

Які бездротові навушники Xiaomi краще купити в 2021 році

0

На ринку смарт-аксесуарів з’явилось чимало дійсно цікавих пропозицій бездротових навушників. Ми їх також знаємо під назвою TWS (True Wireless – справжня свобода від проводів). Такий аксесуар не облаштований дротами тому, що працюють вони на базі надійної технології бездротових персональних мереж Bluetooth. Завдяки цьому, TWS-навушники більш компактні та зручні, облаштовані ударостійким кейсом з опцією підзарядки. Ергономічний аксесуар володіє чималою автономністю завдяки ємнісним акумуляторам 300-600 мА⋅ч, які забезпечують 5-7 годин активної експлуатації без підзарядки. Легендарні AirPods від Apple і коштують забагато (200-300$), і не хочуть нормально взаємодіяти з пристроями на платформі Android. Коли розкручений бренд стає занадто самовпевненим, його відразу відтісняє більш далекоглядний конкурент. У випадку з TWS-навушниками, бюджетними смартфонами та іншими електронними девайсами – це в першу чергу Xiaomi Inc.

Якщо ви звернули увагу на бездротові навушники Xiaomi, то, скоріш за все більш вдалого вибору, ніж Redmi Buds 3 Pro поки що не існує. Це інноваційна модель, яка враховує всі вимоги і потреби більшості користувачів. Аксесуар виходить під суббрендом Redmi, який відомий своєю бюджетною політикою, високою якістю і невисокими цінами.

Давайте розглянемо основні характеристики Redmi Buds 3 Pro:

  • чітко розрізняють всі частоти: верхні, середні, нижні в діапазоні 20 Гц - 20 ГГц;
  • доповнені режимом «Прозорість»для зручного сприйняття навколишньої ситуації під час програвання музики;
  • сумісні з Android та Apple;
  • наявність активного шумозаглушення;
  • гарна чутливість (120 dB);
  • значний радіус дії в 10 метрах;
  • надійне та енергоефективне з'єднання з пристроєм через сучасний стандарт Bluetooth 5.2;
  • технологія бездротової зарядки;
  • функція відповіді на дзвінок;
  • ергономічна форма для постійного використання без шкоди здоров’ю та фізичного дискомфорту;
  • значна автономність (до 28 годин);
  • режим швидкої підзарядки (10 хв. для 3 годин експлуатації);
  • можливість одночасного підключення до двох пристроїв.
  • приваблива ціна 1800-1900 грн., модель Xiaomi Redmi Buds 3 (не Pro) коштує лише 1500-1600 грн.

Окрім цього, варто відмітити, що навушники Redmi Buds 3 Pro отримали ще один цікавий аксесуар - силіконові чохли. Купуючи ці навушники, варто вибирати й чохли до них, які виглядають дуже гармонійно і справді захистять ваші навушники від ймовірного пошкодження і вбережуть їхній "товарний вигляд". В асортименті доступні декілька відтінків, а саме сірий, чорний, зелений, червоний та синій.

Як ми писали вище, не варто відмовлятися від такого захисту, який, в порівнянні з вартістю навушників, не такий вже й дорогий (200-300 грн).

Що ж говорять про ці навушники їх власники?

Практично всі користувачі відмічають, що Redmi Buds 3 Pro – продуманий до дрібниць девайс без слабких сторін. В Xiaomi справді ретельно все врахували, щоб користувачі дійсно отримували насолоду від регулярного використання аксесуару. Потрібна автопауза на відтворення, щоб спокійно поспілкуватись з абонентом під час прослуховування музики, будь ласка, така опція відразу увійшла в стандартну комплектацію. Ви завжди знайдете Redmi Buds 3 Pro своїм смартфоном завдяки розумному пошуку, котрий аналізує силу Bluetooth-сигналу і миттєво синхронізує пристрої в єдину безперебійну систему.

Крім того, надійність і функціональність TWS-навушників Xiaomi додатково забезпечує спеціалізований вологозахист високого IPX4-рівня, що повністю відповідає суворим вимогам міжнародних стандартів МЕК відносно герметичності корпусу під дією великої кількості різноспрямованих бризок води (наприклад, дощ, струмені душу). Універсальність застосування аксесуару забезпечують силіконові амбушури, що дозволяють легко підлаштувати навушники під конкретний розмір вух.

Підсумовуючи можливості і потенціал Redmi Buds 3 Pro, дивуєшся, чому AirPods Apple так вперто тримає високу ціну на AirPods, коли у конкурента аналогічний, а іноді і більш крутий продукт значно дешевший. Як не крути, виходить, що Xiaomi зумів перевершити Apple і запропонував новаторську розробку за низькою ціною.

При тому Redmi Buds 3 Pro дійсно стильні і наворочені навушники, які хочеться купити, не тому що вони дешеві, а тому що естетичні, практичні, надійні. І дуже зручні. Тут вам і можливість бездротової зарядки по Qi-технології і тотальний вологозахист, і красивий кейс-зарядка з великою ємністю АКБ.

Який можна зробити висновок? Дані навушники справді варті уваги і їх варто купувати, оскільки вони оптимально підійдуть для домашнього використання, подорожей, занять спортом. Це чудовий подарунок собі або близькій людині, незалежно від віку, статку, соціального положення.

Якщо ж вас справді зацікавили ці навушники, то зараз вони продаються з непоганою знижкою за 2290 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version