Home Новини сучасних технологій Названо основні причини, через які айтішники користуються двома моніторами

Названо основні причини, через які айтішники користуються двома моніторами

0

Напевно ви звертали увагу на те, що в більшості фільмів, де йдеться про хакерів, айтішників і тих, хто активно працює за комп’ютером, завжди підключені два (і більше) монітори до одного ПК. Якщо вам цікаво для чого їм така кількість моніторів, то зараз буде названо основні причини, через які айтішники користуються двома моніторами, а інколи трьома і більше.

Для більшості користувачів ПК, використання двох і більше моніторів може здаватися незручним, але насправді на те вони й айтішники, аби максимально спрощувати собі життя і не робити нічого зайвого.

Всім відомо, що одне з найулюбленіших і найосновніших завдань «комп’ютерщика», це написання кодів. За допомогою цієї фішки з двома моніторами вони можуть писати код на одному, а на іншому екрані бачити результат своєї роботи і вносити корективи. Дана комбінація також допомагає айтішникам переглядати різного роду документації.

Також цю, якщо можна так назвати, функцію, використовують і у повсякденному житті, до прикладу, для перегляду відео у «фоновому режимі». Для цього навіть можна розташувати монітори каскадно, тобто один позаду іншого.

Цікаво: Samsung анонсували нові інтелектуальні монітори.

Варто відмітити, що для того, щоб працювати з двома моніторами одночасно, потрібно мати на своєму ПК програми для даної роботи. До прикладу, Dual Monitor Tools, яка дозволяє швидко переміщати вікна з одного монітора на інший, що також є перевагою і економією часу у роботі програміста.

Окрім цього, використання двох моніторів може бути корисним не тільки для програмістів, але й для дизайнерів, адже при роботі з комп’ютерною графікою важлива кожна деталь, а розширення робочої зони збільшує оглядовість для дизайнера і дозволяє поліпшити деталізацію об’єктів.

Підсумовуючи все сказане скажу, що описана опція використання моніторів не є чимось новим, але поки що активно використовується лише серед творчих професій або тих самих айтішників, але варто очікувати, що більшість користувачів ПК оцінять комфорт від використання декількох моніторів і популяризують його.

Якщо ви вирішили придбати ще один монітор, то варто переглянути цей, досить великий каталог моніторів.

Також нещодавно ASUS анонсувала монітори із вбудованим антибактеріальним покриттям.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version