Home Новини сучасних технологій Відомо, що робити коли завис смартфон

Відомо, що робити коли завис смартфон

0

Зависати можуть не тільки комп’ютери, але й мобільні пристрої на кшталт смартфонів. Зверніть увагу, що в сучасних моделях стає все менше фізичних кнопок управління. Нерідко виникають ситуації, коли смартфон зависає при виконанні певної операції. Саме про це зараз поговоримо, та розповімо, що робити коли завис смартфон.

В першу чергу, вам прийдеться декілька разів натиснути на кнопку розблокування екрану (живлення). Зазвичай, після декількох натискань смартфон виходить із стану зависання.

Якщо ж це не спрацювало, то можна натиснути на кнопку регулювання гучності, одночасно утримуючи кнопку живлення. Якщо ж знову не вийшло нічого, то можна спробувати перезавантажити смартфон, затиснувши кнопку живлення.

Також можливий варіант із багаторазовим (досить швидким) натисканням кнопки управління гучності або ж натисканням на сенсорні кнопки.

Радимо: Відомо, як виправити роботу смартфона Xiaomi після невдалого оновлення.

Якщо попередні способи повернення до життя смартфона не допомогли і він так і не реагує на ваші натискання на фізичні або сенсорні кнопки, то можна поставити палець на сканер відбитків пальців або провести пальцем по датчику яскравості.

Траплялися випадки, коли смартфон починав працювати після того, як до нього підключали навушники (провідні) або ж ставили його заряджатися.

Якщо проблема так і не вирішилася, можна спробувати зняти його акумулятор (якщо це можливе у вашому смартфоні) або ж дочекатися, коли акумулятор розрядиться повністю.

Варто пам'ятати, що при натисканні на фізичні або сенсорні кнопки, ви даєте сигнал своєму смартфону для виконання тої чи іншої дії, але він також може і не реагувати на будь-які ваші "чари". У випадку, якщо смартфон так і не відреагував на вас, то варто відвідати сервісний центр, де спробують виявити істинну причину такої поведінки вашого ґаджета.

Також нещодавно було названо 4 корисні функції датчика освітлення в смартфоні, про які ви могли не знати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version