Home Новини сучасних технологій Перелічено поради, які допоможуть пенсіонеру швидко звикнути до смартфона

Перелічено поради, які допоможуть пенсіонеру швидко звикнути до смартфона

0

Звісно, все залежить від вимог та «просунутості» пенсіонера і чи готовий він розбиратися у всіх «новомодних» введеннях телефона. Якщо ж вибір падає на смартфон, то варто врахувати декілька важливих моментів, які суттєво пришвидшать процес звикання до такої диковинки, як смартфон.

  1. Використовуємо спрощений режим смартфона.

Аби не виникало проблем з "крутими фішками" смартфонів, як на мене, варто використовувати спрощений режим девайса, де є лише основні функції телефону, які потрібні більшості старшого покоління (до прикладу, Simple Mod). Якщо ж пенсіонер просить вас допомогти йому розібратися у більш складних для нього функціях (до прикладу, поповнення мобільного, чи використання інтернету) не варто лінуватися і відмовляти їм в допомозі, зрештою старше покоління гірше розбирається в телефонах нового покоління. І також, якщо ваш літній родич зацікавився іграми в телефоні, то варто допомогти, вам не важко, а їм приємно.

  1. Прибираємо з смартфона зайві додатки.

Ще було б непогано (якщо ж звісно ваші друзі-пенсіонери не завзяті ігромани) прибрати з девайсу ігри чи то рекламу. Але якщо ж вже пенсіонер просить вас розібратися з популярною мобільною грою PUBG, то які є причини йому відмовляти?

  1. Вибираємо оптимальний тарифний план.

Аби ще більше спростити життя в користуванні смартфоном для пенсіонерів, варто оплатити їм безлімітні дзвінки, щоб пенсіонерам не доводилось ще більше заглиблюватись в принципи роботи смартфона. Найкраще, якщо новий тарифний план буде включати в себе не тільки безлімітні дзвінки, а ще й велику кількість ГБ для активного користування соціальними мережами та такими сервісами як YouTube, які зараз неймовірно популярні серед людей старшого віку.

  1. Не заважайте пенсіонерам вивчати новий девайс.

Але знову ж таки, якщо пенсіонери допитливі, то це дуже добре, вони самі захочуть дізнатися для себе щось нове, а не кожного разу хвилювати вас або когось, хто більше розбирається в смартфонах.

Навіть у випадку, якщо в них щось не буде виходити, або ж вони перетворять смартфон в цеглину, сварити їх за це не варто - допитливість запорука успішного навчання.

Також нещодавно стало відомо, що шахраї від імені ПриватБанку виманюють кошти в пенсіонерів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version