Home Новини сучасних технологій «Імператор» – один з перших смартфонів на Snapdragon 888

«Імператор» – один з перших смартфонів на Snapdragon 888

0
«Імператор» - один з перших смартфонів на Snapdragon 888

Список перших смартфонів, які будуть побудовані на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 888, поповнився телефоном під гучною назвою. Як повідомляється, «Імператор» – один з перших смартфонів на Snapdragon 888. Такий пристрій готує до випуску Black Shark, підрозділ Xiaomi.

Джерела повідомляють, що смартфон Black Shark Emperor отримає новий дизайн, підтримку швидкої зарядки і видатну продуктивність, якої завжди відрізнялися пристрої цього бренду.

Раніше генеральний директор Black Shark Technology Луо Юйчжоу (Luo Yuzhou) підтвердила, що перша партія нових смартфонів Black Shark, оснащених флагманської мобільною платформою Snapdragon 888, скоро з’явиться на ринку, натякнувши, що і анонс смартфона не за горами.

Висловлюються припущення, що на світовому ринку Black Shark Emperor може вийти під назвою Black Shark 4 в двох версіях: Black Shark 4 і Black Shark 4 Pro. Попередній смартфон лінійки підтримує 65-ватну зарядку, а новинка може підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 120 Вт. Раніше Xiaomi Technology вже анонсувала відповідну технологію.

Пару тижнів тому лідер компанії заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo, що прийдешній смартфон Black Shark має функцію, яка дозволить йому стати краще, ніж iPhone 12 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version