Реклама

Insta360 випускає екшн-камеру X3 360 із більшим датчиком і сенсорним екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Insta360 анонсувала свою останню 360-градусну екшн-камеру X3. Це наступник популярного Insta360 One X2, але компанія відмовилася від бренду «One» для нового пристрою.

Дизайн нової моделі суттєво змінився, особливою особливістю є новий 2,29-дюймовий сенсорний екран.

Цікаво: «Штучний інтелект» в камерах смартфонів та його користь.

Новий екран дає змогу легко отримати доступ до налаштувань і компонувати знімок у режимі одного об’єктива, що було складніше з круглим екраном One X2.

Insta360 X3 також отримав внутрішні оновлення, включаючи перехід до нового 1/2-дюймового датчика, який повинен допомогти, коли мова йде про зйомку в умовах слабкого освітлення.

Цей новий сенсор дозволяє знімати до 72 МП і сповільнену зйомку 8K 360, що є однією з найвищих роздільних здатностей, які ми коли-небудь бачили в екшн-камерах 360 .

Новий акумулятор ємністю 1800 мАг забезпечить роботу камери, щоб ви не пропустили жодної події.

Як це часто буває з цим брендом , програмне забезпечення Insta360 є ще однією родзинкою. Він пропонує нові функції ШІ та понад 30 попередньо встановлених ефектів на вибір.

Insta360 X3 доступний для глобального замовлення з сьогоднішнього дня на веб-сайті Insta360 разом з Amazon та іншими вибраними роздрібними продавцями.

Він продається за 449,99 доларів США, а ряд аксесуарів, таких як, мікрофонний адаптер, продаються окремо.

Цікаво: Камера GoPro Hero 9 буде записувати відео в 5К.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перший веб-сайт з’явився рівно 30 років тому

Перший веб-сайт з'явився рівно 30 років тому. Він був створений в Європейському центрі ядерних досліджень (CERN) і працював на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -