Реклама

Відомо, як розблокувати iPhone за допомогою Apple Watch та ще й в захисній масці

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, як розблокувати iPhone за допомогою Apple Watch та ще й в захисній масці. Ця стаття висвітлює нову бета-версію iOS, яка дозволяє розблокувати iPhone за допомогою ідентифікатора обличчя та Apple Watch у парі.

Apple представила свою систему розпізнавання обличчя Face ID у листопаді 2017 року із запуском ‌iPhone‌ X, пропонуючи користувачам ще простіший спосіб розблокування смартфона, ніж традиційне розпізнавання відбитків пальців.

Однак після масового використання масок для обличчя біометрична функція Apple була обмежена, тому багатьом користувачам доводиться вводити свій пароль, щоб розблокувати пристрій, перебуваючи в громадських місцях.

На щастя, Apple відреагувала на цю зміну у нашому повсякденному житті, представивши нову функцію, яка дозволяє користувачам ‌iPhone‌, які носять Apple Watch, розблокувати свій смартфон за допомогою Face ID за допомогою часткового сканування обличчя, коли вони носять маску.

Процес подібний до того, як він працює при розблокуванні Mac за допомогою Apple Watch. Коли розблокування відбувається, користувач отримує сповіщення на Apple Watch про те, що процедура розблокування була успішною. Однак майте на увазі, що ви можете використовувати Apple Watch лише для розблокування свого «iPhone», маючи маску - його не можна використовувати для автентифікації покупок в Apple Pay або App Store .

Перш ніж ви зможете скористатися новою функцією, вам потрібно переконатися, що ви використовуєте бета-версію розробника або загальнодоступні бета-версії iOS 14.5 та watchOS 7.4. Вам знадобляться профілі ‌iPhone‌ та Apple Watch із веб-сайту бета-тестування Apple , і після їх встановлення ви зможете оновити на ‌iPhone‌, перейшовши в Налаштування -> Загальні -> Оновлення програмного забезпечення . Щоб оновити Apple Watch, встановіть iOS 14.5, а потім запустіть програму Watch на своєму ‌iPhone‌, торкніться вкладки My Watch внизу екрана, а потім виберіть General -> Software Update .

Що вам знадобиться

  • ‌IPhone‌ X або пізнішої версії з Face ID
  • Apple Watch Series 3 або новішої версії
  • iOS 14.5 або пізнішої версії, встановленої на ‌iPhone‌
  • watchOS 7.4 або пізнішої версії, встановлених на Apple Watch

Наразі оновлення iOS 14.5 та watchOS 7.4 доступні як для загальнодоступних бета-тестерів, так і для розробників, а публічний реліз очікується цієї весни.

Як налаштувати розблокування iPhone за допомогою Apple Watch

  1. Запустіть програму Налаштування на ‌iPhone‌.
  2. Виберіть Face ID & Passcode .
  3. Введіть пароль свого ‌iPhone‌.
  4. Прокрутіть униз до розділу з написом "Розблокувати за допомогою Apple Watch" і встановіть перемикач поруч із Apple Watch у зелене положення УВІМК. (Якщо параметр неактивний, вам потрібно оновити версію watchOS на вашому Apple Watch.)
Відомо, як розблокувати iPhone за допомогою Apple Watch та ще й в захисній масці

Як розблокувати iPhone за допомогою Apple Watch

Щоб використовувати Apple Watch для розблокування ‌iPhone‌, годинник повинен бути поруч, на зап’ясті, розблокований та захищений паролем. Якщо ви ще не встановили код доступу, запустіть програму Watch на своєму ‌iPhone‌, виберіть Passcode -> Turn Passcode On , а потім введіть пароль, який ви хочете використовувати (вам доведеться зробити це двічі для підтвердження.)

Відомо, як розблокувати iPhone за допомогою Apple Watch та ще й в захисній масці

Перший раз, коли ви намагаєтеся розблокувати свій ‌iPhone‌ за допомогою Apple Watch під час носіння маски, ваш ‌iPhone‌ попросить вас ввести свій пароль. Як тільки ви це зробите, усі наступні спроби розблокувати ваш "iPhone" під час носіння маски будуть швидкими і безперешкодними, причому кожне вдале розблокування супроводжується коротким тактильним гудом на зап'ясті. Вам потрібно буде повторно ввести свій пароль, якщо ви знімаєте годинник і щоразу, коли ви його налаштовуєте.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OnePlus випустить OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition

Цього тижня OnePlus оголосив, що 8T збирається отримати спеціальне видання для просування нової відеоігри Cyberpunk 2077, яка вийде до кінця року після кількох...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -