Home Новини сучасних технологій Інстаграм не відкривається? Ми знаємо як це виправити

Інстаграм не відкривається? Ми знаємо як це виправити

0

Instagram — це соціальна мережа, де ви можете ділитися зображеннями, відео та надсилати повідомлення. Виконуючи так багато функцій, програма схильна до збоїв, які і можуть призводити до проблем з оновленням стрічки чи взагалі до того, що додаток Instagram не відкриватиметься на вашому смартфоні, коли ви його виберете. На старих пристроях Instagram може не відкриватись через свою вагу та застарілу операційну систему вашого ґаджета. А от що може спричинити такі проблеми на нових пристроях, розберемось далі.

Цікаво: Названо 5 функцій, які відзначили Instagram у 2022 році.

Перше – перезавантажте свій смартфон. Про дієвість цього методу вже сказано багато. Тому повторюватися не будемо. При перезавантаженні пристрій примусово перезапустить всі програми, таким чином і проблема, через яку Instagram не відкривається, може бути вирішена за допомогою простої стандартної процедури.

Друге – кеш. Після тривалого періоду використання програми, кеш-пам’ять може стати великою, і телефон матиме проблеми під час повторного запуску програми. Щоб очистити кеш, перейдіть у Налаштування – Програми – Instagram – Пам’ять – Очистити кеш і дані. Після виконання процедури знову відкрийте програму Instagram, щоб перевірити, чи вона працює нормально.

Третє – перевірте чи відкривається програма на іншому пристрої чи через браузер. Можливо додаток стикнувся з проблемами на сервері. Через що не лише ви, а й інші користувачі не можуть увійти у свої облікові записи. Тут доведеться почекати, доки проблема буде вирішена із сторони розробників додатку.

Четверте – перевстановіть додаток Instagram. Так, запропоновані методи досить прості, але вони справді дієві.

Цікаво: Що робити, щоб сторіс в Instagram не повторювались по колу?

NO COMMENTS

Exit mobile version