Реклама

Інвестиції в криптовалюту, як отримати додатковий дохід

Останні Новини

Ситуація в нашій країні зараз складна, ринок падає, а способів заробітку залишилось не так і багато. Саме тому сьогодні як ніколи актуальними є інвестиції в криптовалюту. Давайте розглянемо кілька методів заробітку у крипто світі. Одразу хочемо вас застерегти та нагадати, що будь-які інвестиції несуть за собою ризики, тому не варто інвестувати останні заощадження. Інвестуйте розумно.

Платформа Huobi Earn

Отримання доходу на даній платформі по рівню складності оцінюється як легкий, тому підійде практично усім, в тому числі початківцям. Робота з обліковим записом даної платформи полягає в отриманні відсотків, які нараховуватимуться на вкладену вами криптовалюту. Тут можна вкладати не лише криптовалюту, а й вільні гроші, які також будуть приносити вам відсотки на даній платформі.

Grid Trading 

Ця функція доступна на вище згаданій платформі та дозволяє обирати самостійно параметри придбань на різних співвідношеннях криптовалют, до прикладу ETH/USDT, BTC/USDT, тощо. Тобто, вам потрібно буде задати нижню та верхню межу покупки криптовалюти, а на базі Grids бот буде її купувати. Ціновим діапазоном буде виступати сітка.

Цікаво: Криптовалюта у Twitter, як це працює.

Розберемо на прикладі. Поточна ціна криптовалюти становить 1000 дол, сітка 10, верхня межа 1300, а нижня 800. Відповідно до цього діапазон цін буде 50 ((1300-800)/10). Таким чином, коли криптовалюта досягне рівня 950 дол, то автоматично буде здійснено замовлення на купівлю. Якщо ціна становитиме 1050 дол, то автоматично буде здійснюватись продаж, таким чином ви отримаєте прибуток у розмірі 5%. Якщо ціна буде на рівні, або менша нижньої межі, то покупки не здійснюватимуться. В цьому буде і полягати робота бота.

Майнінг

Даний тип заробітку підійде для більш досвідчених користувачів. Окрім цього, він вимагає додаткових витрат, спеціального обладнання, але попри це, він ще є досить прибутковим для такої криптовалюти як Bitcoin, Dogecoin і Litecoin.

Спотові операції

Біржа Huobi сприяє формуванню короткої спотової позиції, тобто ви можете позичити токен на ринку для подальшого продажу, далі придбати його за нижчою ціною та повернути позичальнику. На Huobi Global спотові операції доступні для ETH, BTC та LINK. Але знову ж таки, варто пам’ятати, що запозичення несуть за собою значні ризики.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується

В цій статті буде названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується. Тема темного кольору. Від яскравих кольорів дуже втомлюються...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -