Home Новини сучасних технологій KFC презентували власну ігрову консоль

KFC презентували власну ігрову консоль

0

До кінця 2020 року не залишилося ніяких сумнівів в тому, що відеоігри стали цілком уже традиційним засобом проведення дозвілля. Зайве підтвердження цього – ніяк не зв’язані з Геймінг бренди, які намагаються «пофліртувати» з граючою аудиторією. Один з таких – фастфуд-мережу KFC, яка інтригувала всіх своєю розробкою. Сьогодні ж, KFC презентували власну ігрову консоль.

KFConsole – це не зовсім консоль. Насправді пристрій являє собою свого роду персональний комп’ютер в кастомному корпусі, який мережа фастфуду зібрала з партнерами з CoolerMaster, ASUS, Intel і іншими. Примітно ігровий пристрій не тільки фактом свого існування а й досить потужною начинкою, що дозволяє грати в дозволі 4К і кадровою частотою до 240 fps. У KFConsole вбудований підігрів курки, за допомогою якого можна приготувати страву прямо під час гри.

Звичайно ж, KFConsole в першу чергу служить забавним інфоприводом, який придумав PR-відділ одного з найпопулярніших ресторанів в світі, але, з іншого боку, це і не розіграш.

Правда, інформації про те, коли незвичайний пристрій надійде на споживчий ринок і скільки (навіть приблизно) воно буде коштувати, поки немає.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version