Home Новини сучасних технологій Характеристики Xiaomi 12 Ultra та прогнозована вартість цієї моделі

Характеристики Xiaomi 12 Ultra та прогнозована вартість цієї моделі

0

Часом здається, що певні гаджети йдуть попереду свого часу. Саме таким можна вважати модель Xiaomi 12 Ultra. Він вийде приблизно в середині 2022 року. А вже зараз бренд представляє нам відразу кілька смартфонів, серед яких і MIUI 13.

Зовнішній вигляд

Мабуть, ви вже ознайомлені з тим, що Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 12 Ultra, будуть продаватись разом з захисними чохлами.

На днях з’явилась детальна інформація про візуалізацію даної моделі. Стало відомо, що камер у Xiaomi 12 Ultra буде чотири, хоча пророкували, що їх має бути три. Окрім цього, одним із датчиків стане подібний до Lidar. Такими укомплектовані останні моделі айфонів. Поки не повідомляють, якими будуть функції інших двох.
Один отвір спеціально підлаштований під спалах. Його можна буде індивідуально налаштувати.

Характеристики Xiaomi 12 Ultra та прогнозована вартість цієї моделі

Можливості та тест процесора

Xiaomi 11 Ultra працює на базі процесора Snapdragon 888. А от модель Xiaomi 12 Ultra укомплектовуватиметься Snapdragon 8 Gen 1. Про це нам уже давно відомо.

Цікаво: Підтверджені зміни в MIUI 13, які буде представлено найближчим часом.

Тести продуктивності AnTuTu та GeekBench 5

Потужний процесор працює разом з швидкою оперативною пам’яттю типу LPDDR5. Її об’єм сягатиме від 12 до 16 Гб.
Завдяки встановленню свого чіпа, в цьому гаджеті планується збільшення автономної роботи та терміну служби акумулятора на 10 %.

Власний чіп дає змогу слідкувати за температурним режимом та регулювати віддачу струму. Контролюється процес зносу акумулятора. А ще можна користуватись можливістю контролю нічного заряджання.

Щодо вартості Xiaomi 12, то він виявиться дорожчим за Xiaomi 11 і за попередніми даними, буде коштувати близько 700 доларів ( в Китаї), а версія 12 Ultra розпочнеться з 940 доларів і до 1050 доларів.. Говорити про українські ціни не варто, оскільки вони будуть вищими мінімум на 20-30%.

Також нещодавно було розкрито нові можливості майбутньої MIUI 13 для смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version