Home Новини сучасних технологій Добірка кращих телефонів, які добре підійдуть для подарунка на Новий Рік

Добірка кращих телефонів, які добре підійдуть для подарунка на Новий Рік

0

Якщо ви хочете комусь подарувати смартфон і не знаєте який, то в цій статті ви знайдете топ найкращих та якісних смартфонів. Тут зібрані такі телефони, як: Realme, ZTE, Samsung і OnePlus.

Realme 8 Pro

Добірка кращих телефонів, які добре підійдуть для подарунка на Новий Рік

В ньому встановлений дисплей на 6,4 дюйми, та екран, що має розмір зображення 2400 на 1080. Realme 8 Pro має дуже непоганий процесор Snapdragon 720G з 8-ма ядрами. Телефон набрав 269 тисяч балів в програмі AnTuTu, що трошки менше, ніж OnePlus Nord N10. Сам телефон досить гарної якості, але його корпус зроблений із пластика. Також в ньому встановлена головна камера аж на 108 Мп, що зробить ваші фото дуже красивими, а фронтальна всього на 16 Мп. Realme 8 Pro підтримує швидку зарядку та має акумулятор об’ємом 4500 мАг, який довго тримає заряд.

Цікаво: Названо виробників, які робили найгарніші Android-смартфони в 2021 році.

ZTE Red Magic 5S

Він має дисплей на 6,65 дюйми та екран розміром 2340 на 1080. Цей смартфон створений для геймерів, тому має режим частоти кадрів в 144 Гц. В ZTE Red Magic 5S встановлений потужний процесор Snapdragon 865, що має вісім ядер. Завдяки цьому сучасному процесору, смартфон набрав цілі 624 тисячі балів у програмі AnTuTu. В телефоні присутнє добре охолодження, яке дуже потрібне процесору. Також в ZTE Red Magic 5S встановлена головна камера на 64 Мп, а ось фронтальна всього на 8 Мп. Але це все через те, що телефон для геймерів, йому просто не потрібна хороша фронталка. В ньому стоїть акумулятор, який має трошки замалий об’єм – 4500 мАг. Для ігрового смартфона це дуже мало, тому що граючи у вимогливі ігри зарядка швидко сідає.

Цікаво: Названо флагманські Android-смартфони, які підійдуть для користування в найближчі роки.

Samsung Galaxy A72

В цьому смартфоні встановлений дисплей на 6,7 дюйма, який видає зображення – 2400 на 1080 і має частоту кадрів 90 Гц. В Galaxy A72 стоїть 8-ядерний процесор Snapdragon 720G. Він отримав 285 тисяч балів у тесті AnTuTu. Також смартфон має швидку зарядку і акумулятор об’ємом 5000 мАг, через нього він працює досить довгий час. Також Samsung Galaxy A72 має захист від вологи. Головна камера в телефоні на 64 Мп, а ось фронтальна на цілих 32 Мп. За допомогою неї ваші селфі будуть не тільки красивими, а й чіткими. Великий мінус цього смартфона – це те, що немає можливості поставити разом SD карту та дві сімки.

Цікаво: Названо 3 смартфони, які можуть працювати в оновлених мобільних мережах.

OnePlus Nord N10

Цей телефон має дисплей на 6,49 дюйми, що видає зображення розміром 2400 на 1080 і частоту кадрів в 90 Гц. В ньому встановлений процесор Snapdragon 690 з 8-ма ядрами, що дає смартфону хорошу автономність. Завдяки ньому, телефон набрав 278 тисяч балів у тесті AnTuTu. Великий плюс те, що він має функцію NFC, яка зробить ваші покупки зручнішими, а мінус – це слизький корпус, який легко забруднити руками. В OnePlus Nord N10 стоїть головна камера на 64 Мп, що робить шикарні фото. А фронтальній дали 16 Мп, чого хватить для якісного селфі. Також в смартфоні встановлений акумулятор об’ємом 4300 мАг, який підтримує швидку зарядку.

Цікаво: Названо найкращі смартфони за свою ціну в 2021 році.

Сподіваюся, що ви змогли визначитися на якомусь із чотирьох смартфонів і один з них сподобається тій людині, якій ви його подаруєте.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version