Home Новини сучасних технологій Класичний Hangouts тепер використовує Google Meet для групових відеодзвінків

Класичний Hangouts тепер використовує Google Meet для групових відеодзвінків

0

Класичний Hangouts тепер використовує Google Meet для групових відеодзвінків. Ще в жовтні Google оголосив, що наступного року чат вийде безкоштовним як частина можливого припинення класичних Hangouts. Компанія детально описала кілька переходів, пов’язаних із цим, включаючи зміну групових відеодзвінків, що призводить Meet до існуючої програми Hangouts.

Тоді Google підтвердив нам, що групові відеодзвінки в класичних Hangouts зникають на користь Meet. Посилання генерується замість того, щоб програма автоматично входила в інтерфейс виклику. Тим часом також доступна можливість використання Meet для приватних розмов, але користувачі все ще можуть використовувати стару систему відеодзвінків.

Google заявив, що ця зміна відбудеться в листопаді, і зараз вона широко впроваджена. Версія 36.0 Hangouts для Android та iOS додає нову піктограму Google Meet у верхній правий кут кожної розмови.

Під час дзвінків у форматі 1: 1, натискання кнопки висуває панель із трьома опціями:

  • Поділитися посиланням на відеодзвінок Meet “Нове”
  • Телефонуйте [x] із відео
  • Телефонуйте [x] лише зі звуком

Під час групових розмов натисканням тієї самої кнопки автоматично вставляється текст “Приєднуйся до мене у відеодзвінку Meet. [посилання] ”у текстове поле. Обидві сторони можуть натиснути URL-адресу, щоб відкрити повну програму Meet або роботу Gmail. Користувачі отримають вигоду від безлічі функцій, які Google додав до Meet протягом останніх місяців.

Ця зміна настає, коли Google ліквідує класичну інфраструктуру Hangouts. Ця зміна Meet широко розповсюджена сьогодні та відповідає класичній міграції Hangouts до повідомлень для клієнтів Google Fi . Тим часом Hangouts перестане дзвонити, коли ви отримуватимете дзвінки Google Voice.

Читайте також: Звіти про відвідуваність від Google Meet отримали додаткові функції .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version