Home Новини сучасних технологій Відомо, чому приставка Sony PlayStation 5 гучно працює

Відомо, чому приставка Sony PlayStation 5 гучно працює

0

Відомо, чому приставка Sony PlayStation 5 гучно працює. Нагадуємо раніше велика кількість користувачів скаржилися на незрозумілий шум приставки.

Консолі нового покоління виявилися вельми тихими. PlayStation 5 в цьому питанні трохи поступається XboX, але все ж вона набагато тихіше PlayStation 4 Pro.

Однак в Мережі можна знайти різні коментарі користувачів. Хтось взагалі не чує нову консоль, а хтось все ж зауважує шум. Виявилося, справа не в різній гостроті слуху у користувачів.

Джерело взяв п'ять консолей PS5, розібрав їх і виявив, що в них використовуються різні вентилятори. Не у всіх, але три консолі використовували один вид вентилятора, а дві - трохи інший. Більш того, один з видів вентиляторів дійсно тихіше - звідси і різниця в коментарях користувачів. Правда, різниця не особливо велика: 39 і 43 дБА у самого корпусу.

Що цікаво, на офіційному відео Sony з розбиранням приставки фігурував інший вентилятор, але такий авторам не попадався. Або їх дійсно три, або ж показаний на тому відео в підсумку не пішов в серію.

Дізнатися про вигляді вентилятора заздалегідь перед покупкою ніяк не можна - тільки розібравши.

Читайте також: Sony визнали, що в них відсутні приставки Playstation 5

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version