Home Новини сучасних технологій З Sony PlayStation 4 провели цікавий експеримент

З Sony PlayStation 4 провели цікавий експеримент

0

З Sony PlayStation 4 провели цікавий експеримент. Диск з грою, призначеною для PS5, вставили в PlayStation 4. Попереджуємо, краще так не експериментувати.

Компанія Sony почала продавати свою ігрову приставку PlayStation 5 нового покоління в перших країнах. У мережі з’являються цікаві відгуки від перших користувачів.

Наприклад, автори тематичного ресурсу PlayStation Universe вирішили з’ясувати, що трапитися, якщо вставити диск з грою, призначеної для PlayStation 5 в консоль минулого покоління – PS4. Вони вирішили подивитися, чи вдасться PS4 прочитати диск з грою Marvel’s Spider-Man Miles Morales для PS5 і надати доступ до версії гри для PS4. У підсумку нічого доброго не вийшло. Диск «застряг» і експериментатори ніяк не могли добитися, щоб PS4 «виплюнула» його. Консоль продовжувала спроби висунути диск, але не могла. В результаті, при натисканні на кнопку виймання диска нічого не відбувалося.

Після цілком очікуваної паніки, експериментатори придумали, як вирішити проблему, яку вони самі ж і створили. На щастя, у PlayStation 4 і PlayStation 4 Pro є апаратне рішення для вилучення застряглого диска вручну. На нижньому боці консолі розташований спеціальний отвір з гвинтом, щоб витягти диск. Цим рішенням і скористалися експериментатори, диск вдалося витягти в робочому стані.

З Sony PlayStation 4 провели цікавий експеримент

У підсумку, автори PSU порекомендували користувачам не проводити подібних експериментів самостійно - хоч диск і можна витягти, але консоль не здатна його прочитати і, таким чином, весь захід виявився абсолютно марним. Диск з версією гри для PS5 підходить тільки для PS5 і не містить безкоштовної версії для PS4.

Читайте також: Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version