Home Новини сучасних технологій Компанія Google позбулася чергового корисного додатка

Компанія Google позбулася чергового корисного додатка

0
Компанія Google позбулася чергового корисного додатка

Компанія Google позбулася чергового корисного додатка. Google Експедиції буде закритий в найближчий час.

Закриття улюблених проектів – справа непроста, але Google відмінно справляється з цим завданням вже не перший рік. Компанія навіть створила власний віртуальний цвинтар на Хелловін в минулому році.
На цей раз, «квиток в один кінець» отримав сервіс Google Expeditions (Google Експедиції). Компанія оголосила про закриття Google Експедицій 30 червня 2021 року.

Google запустила Експедиції в 2015 році на хвилі популярності рішень для віртуальної реальності, в тому числі на основі смартфонів. Це додаток, призначений, в основному для потреб освіти. Воно дозволяє відправляти учнів у віртуальні подорожі прямо в класі і досліджувати об’єкти в доповненої реальності. Таким чином можна вивчати пам’ятки, розглядати предмети на рівні атомів, плавати поруч з акулами або вийти у відкритий космос.

30 червня додаток Google Expeditions буде недоступним для завантаження в Google Play. Як відзначають розробники, рішення про закриття проекту було прийнято в світлі того, як змінилися методи освіти в усьому світі під час пандемії. При цьому більшість турів з Експедицій перенесено на платформу Arts & Culture, де вони доступні безкоштовно.

Читайте також: Google зможе видаляти дані користувачів в хмарному сховищі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version